To je to što me zanima!

Ante o Simoni: Orgijala je, pila i trudna se drogirala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Obračun bivšeg bračnog para: Simona Gotovac uzrujala se zbog Antine autobiografije i zaprijetila mu da će odgovarati za sve ono što je napisao
Vidi originalni članak

Očekujem tužbe zbog knjige i njezinu zabranu, rekao je Ante Gotovac (41) na predstavljanju autobiografije “Vrag” u zagrebačkom klubu na kojem se pojavio s dva sata zakašnjenja. Osim Maje Morales i Sabine Čedić, nitko od poznatih mu nije došao. Zavalio se u separe okružen zaštitarima i odbio reći još nekoliko riječi o knjizi. Mikrofon je prepustio Jaci, koja je zapjevala narodnjak. Ante je optužio suprugu Simonu (25) da je trudna pila alkohol i šmrkala kokain. Napisao je i da je s njim orgijala te da se pali na žene. Tvrdi da Simona ima bulimiju, da ga je varala i trošila na krpice dok je on zarađivao.
- Načula sam što je pisao i odgovarat će jer spominje maloljetno dijete - rekla je Simona. Čuvši da ga je nogom lupila u glavu dok su se vozili i da je trudna šmrkala kokain, Simona se uzrujala.
- Gluposti! Savjest mi je čista. Zbog djeteta neću komentirati. Neka me proziva, to dovoljno govori o njemu kakav je - zaključila je Simona.

RAT BIOGRAFIJA

ANTE O SIMONI:
• Ante opisuje kako je Simonu upoznao na tulumu u svom stanu na Srebrnjaku. Piše da se u njegovu jacuzziju “ševila” s poznatim pjevačem, kojeg zove Bony. Potom se, tvrdi Ante, “dobro poševila s njim”
• Ante otkriva da ga je Simona prestala uzbuđivati nakon što se zaljubila u njega: “No raskalašene zabave u našem domu su se nastavile. Simona se palila i na djevojke, znala nam se pridružiti tijekom seksa”.
• “U matičnom uredu bili smo ubijeni od bijelog. Čim smo ušli u kuću, rekao sam svatovima da mogu ostati samo oni raspoloženi za grupnjak. Tri se dana ružilo. Šampanjac, bijelog ko u priči. O seksu da i ne govorim”.
• “Ja sam cijele dane provodio radeći u firmi, a Simona je šopingirala po gradu. Svakog je dana trošila na krpice i gluposti”.
• “Simona je bila trudna. Uhvatila nas je panika. S obzirom na to da nije znala da nosi dijete, Simona je sve vrijeme uzimala bijelo i pila alkohol”.

SIMONA O ANTI:
• I Simona kaže da je Antu upoznala na njegovoj zabavi, no ona je, napisala je, u njemu vidjela ostavljeno dijete: “Osjećala sam se kao da sam mu majka. Nisam se zaljubila u njega nego ga zavoljela”.
• Simona tvrdi da ju je Ante varao dok je ona njemu kuhala smišljajući menije za 20 kuna jer nisu imali novca: “Zatvorio me doma i išao je na kojekakve zabave do jutarnjih sati”.
• Simona opisuje dane trudnoće: “Ponižavao me, dovodio 'prijateljice’ u kuću. Morala sam noću taksijem bježati svekrvi, a u ušima mi je odzvanjao njihov smijeh... Dočekali bi me sa salvama smijeha i nazivali me debelom”.
• “Bila sam užasno tužna. Zbog Ante sam odbacila sve. Revije, karijeru, ugovor sa Chanelom vrijedan 250.000 dolara, slavu... A on je postao loš. Sve gori i gori. Bojao se, bio ljubomoran”.
• “Htjela sam dijete s njim. Postati majkom, njega napraviti ocem. Po treći put. Znala sam da nema kontakata sa svojom bivšom ženom i svoje dvije prekrasne kćeri , ali nisam znala da je to njegov izbor”.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • sunshine_girl 11.03.2010.

    ufff al sam se graha najela......

  • the Fata 11.03.2010.

    E, Ante.... pored tebe takvoga, dobro da se nije objesila...

  • TESSA_1 11.03.2010.

    e znate da su otkrili da na Mjesecu ima vode?? Cool !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare