To je to što me zanima!

Ante traži sestru: 'Bili smo u domu. Voli te braco, javi se...'

Bili smo zajedno u domu Maslina u Dubrovniku, a onda su nas razdvojili. Ti si usvojena i uz sve pokušaje nikako da te pronađem. Sada kada imaš 18 godina, nitko nam ne može zabraniti da se sretnemo, napisao je Ante
Vidi originalni članak

Ante Dragojević (19) iz Grižana kraj Crikvenice javnosti se predstavio krajem rujna u Supertalentu. Svoj je talent micanja obrva otkrio, kako kaže, sasvim slučajno nakon što je čuo 'Četiri godišnja doba' Antonia Vivaldija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Žiri se nije oduševio njegovim umijećem, ali publika se rasplesala i podržala ga. Svoj je talent vježbao od šeste godine, a sam se pohvalio kako je od tada napredovao. 

SUPERTALENT Šuput: Trebaš lijekove, molim te nemoj više dolaziti u show...

- Kada bas ili bubanj udare takt, ja u ritmu mičem obrvama - rekao je Ante. Ispadanje iz showa nije ga previše uzrujalo, a sada mu je najveća želja da pronađe svoju sestru. Tim povodom oglasio se na društvenoj mreži. 

- Sretan ti rođendan, voli te braco. Rođena si 12.11.2001. u Dubrovniku. Ime ti je Ivana Dragojević (najvjerojatnije promijenjeno). Bili smo zajedno u domu Maslina u Dubrovniku, a onda su nas razdvojili. Ti si usvojena i uz sve pokušaje nikako da te pronađem. Sada kada imaš 18 godina, nitko nam ne može zabraniti da se sretnemo. Molim te javi se svom bratu. Molim dobre ljude da mi pomognu - napisao je Ante u Facebook grupi Pokidane veze-tražite školske prijatelje ili druge osobe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Za Dubrovnik Insider, Dragojević je rekao kako je sa svojih šest godina udomljen u udomiteljsku obitelj u vinodolskoj općini. Od svoje sestre stariji je godinu dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 13.11.2019.

    Ma sigurno ćete se naći samo da to bude pod sretnim okolnostima. Sretno!

  • luna5 13.11.2019.

    samo vjera , sreča i htijenje če vas ponovo spojiti

  • sokrates_mali 13.11.2019.

    Ogavan sustav da ne može biti ogavniji!!! I to su socijalni radnici...pa zar to postoji u ovo vrijeme???? Grozno..grozno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare