Obavijesti

Show

Komentari 109

Šuput: Trebaš lijekove, molim te nemoj više dolaziti u show...

Šuput: Trebaš lijekove, molim te nemoj više dolaziti u show...
7

'Ne znam je li ovo već doza genijalnosti koju ne razumijem ili ti ozbiljno trebaš razmisliti o nekim lijekovima. Ovo što si ti danas izveo je toliko suludo da ja uopće ne znam kako da te doživim' izjavila je pjevačica

VIDEO

Iako prošle godine Filip Ratković (21) nije briljirao, ponovno se vratio u show.  Martina Tomčić tada je njegov nastup opisala kao dno dna, a Maja Šuput je čak izjavila da je to možda nešto najlošije što je ikada vidjela u Supertalentu. Prvo je pokušao biti mađioničar i čitati misli, onda je pokušao nasmijati naš žiri, da bi na kraju otišao s pozornice bezuspješno.

Filip se sad vratio samouvjereniji te se odlučio u potpunosti posvetiti magiji te odustati od stand up komedije - za koju je zaključio da nije talentiran. No isto tako priznaje kako su toj odluci kumovali i Martinini prošlogodišnji komentari. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:05

- Zbog komentara žirija od prošle godine odustao sam od komedije. Odlučio sam se posvetiti magiji i stvaranju čuda u ograničenom budžetu. Od prošle godine sam krenuo pripremati točku, godinu dana meditacije, koncentracije, nirvane. Volio bih impresionirati Martinu, ne vjerujem da će se to dogoditi, ali volio bih vidjeti da u sebi imam nešto da pokrenem te mrtve duše i vratim im smijeh na lice - rekao je Filip za Dnevnik.hr prije nastupa. 

No njegovi trikovi Tomčić nisu oduševili, pa mu je stisnula 'X' usred nastupa, a ni Maja nije bila prezadovoljna. 

- Ne znam je li ovo već doza genijalnosti koju ne razumijem ili ti ozbiljno trebaš razmisliti o nekim lijekovima. Ovo što si ti danas izveo je toliko suludo da ja uopće ne znam kako da te doživim. Dok se Janko i Davor vesele tvom nastupu, Martina i ja smo u šoku. Ako ništa drugo, publika je zadovoljna - zaključila je Maja, dok mu je Davor Bilman na opće iznenađenje - dao svoj glas za prolaz. 

Martin oduševio žiri, pa zeznuo Bilmana: Zar si u pubertetu?
Martin oduševio žiri, pa zeznuo Bilmana: Zar si u pubertetu?

- Tanka je granica između ludosti i briljantnosti, a što više ideš prema genijalnosti to te manje ljudi prate pa su ovi komentari normalni - rekao je Davor.

- Nastup je ove godine bio gluplji i nas je to sve dobro zabavilo, ali u ovoj nadrealnoj zezanciji u koju ideš sve si bolji i ja te želim vidjeti opet - rekao je Janko Popović Volarić te se složio s Davorom i dao Filipu svoje da za prolaz.  Drugu je pak priču ispričala Maja koja svoje neodobravanje Filipovog nastupa nije mogla sakriti. 

Šokirala njemački žiri: Skinula hlače i na pozadini nacrtala psa
Šokirala njemački žiri: Skinula hlače i na pozadini nacrtala psa

- Filipe zaista te molim da više ne dolaziš - izjavila je Maja , a Filip je, u svom stilu, zaključio da će Davora zauvijek voljeti, a da je Janka tek počeo voljeti. Nakon nastupa Šuput je Bilmana pitala da kako može biti tako glup da pusti ovakve luđake dalje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

15:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...