To je to što me zanima!

Antea Kodžoman: Nisam se operirala, prirodna sam

Antei prijatelji često govore da je ista Nina Morić. Manekenka i na svom Facebook profilu ima slike na kojima pozira s nacrtanim srcem na ramenu
Vidi originalni članak

Nina Morić mi je prije bila puno bolja. Ne znam kakva je jer je ne poznajem, govorim samo o njezinu fizičkom izgledu, kaže Antea Kodžoman (28). Prijatelji joj često govore da je ista Nina Morić (33). Na svom Facebook profilu Antea ima fotografije na kojima pozira s kemijskom nacrtanim srcem na ramenu - takvu tetovažu na istome mjestu ima Nina Morić.
- Ma to je šala. Prijateljice su mi nacrtale to srce jer mi stalno govore da sam ista Nina - kaže Antea. Stalno se šuška i da je Antea napravila neke plastične operacije poput povećanja grudi i usana. Na fotografijama koje ima na Facebooku usne joj izgledaju veće nego inače.
- Možda sam samo fotogenična - Antea se našalila i nastavila:
- Ma ništa na sebi nisam operirala. Bože moj, stalno nešto radim, pa kad bih uopće takvo što stigla. Pa ne možeš se baš operirati na zahodu - zaključila je bivša Kraljica Hrvatske.
O plastičnim operacijama, kaže, uopće ne razmišlja.
- Ako budem na svoju mamu, neće biti potrebe za nikavim korekcijama - zaključuje Antea.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • black25 05.10.2009.

    Ma perice, jel ti to za ozbiljno?:) Ovaj članakk iskomentirah samo zato jer u to vrijeme lijepo uključih kompjutor i uz kavicu rešetam po dnevnim zbivanjima. Kad pregledam sve zanimljivo i svrhovito, ostanu teme; Lambaša, Ante, Simona... I sad naletih na Anteu.. Briga i mene i sve nas tu ne samo za nju, nego za sve to..tako da o zavisti bilo koga je uopće smješno raspravljati.. Zavidni -na što?? Ajde da barem govorimo o nekim \"svjetskim\" bogatim uspješnim ljudima, ali ovi naši... Na što pobogu kod njih čovjek ima biti zavidan. Možda sam i mogla preskočit ono s bratićem, otom potom, ali eto.. činjenica je da preko njega znam za nju i njene \"neoperacije\"..pa prokomentirah. Neka cura radi što god želi, ali opet ponavljam...kog vraga svi glumataju oko tih operacija? Bile su, nek su. U današnje vrijeme to je ko plombiranje zuba očito. I čemu muljati?

  • snork 05.10.2009.

    @teaa nabrojala se sve neke guzate, prasica tipove. J.Lo jedva kroz vrata prolazi sa svojim guzičetinam. N. Morić ima presavršenu stražnjicu..tu nema nikakve usporedbe.

  • tenerife 05.10.2009.

    samo si popravila...nos,sise...i botox...pa iz aviona se vidi da je to sve namješteno:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare