To je to što me zanima!

Anthonyjeva bivša supruga: Lopez dobiva više, želim i ja!

Bivša Miss Universe svijeta pobunila se na sudu jer od pjevača dobiva alimentaciju od 71.500, dok Jennifer s kojom Marc ima petogodišnje blizance, dobiva puno više
Vidi originalni članak

Borba za skrbništvo nad sinovima Cristianom (12) i Ryanom (10) nastavlja se između Marca Anthonyja (45) i prve supruge Dayanare Torres (39).

Bivša Miss Universe svijeta pobunila se na sudu jer od pjevača dobiva alimentaciju od 71.500, dok Jennifer Lopez, s kojom Marc ima petogodišnje blizance Emmu i Maximiliana, dobiva 616.000 kn.

- Lopez je uspješna i bogata žena, a njoj plaća više. Zahtijevam da nam se izjednače alimentacije. Morala sam prodati kuću i sad živimo u malom stanu. Nemam novca za djecu - rekla je Dayanara. 

Istaknula je da Marc djecu nekad ne dolazi vidjeti tjednima. Dodala je da je Anthony u brakorazvodnoj parnici glumio da slabo zarađuje, a samo tjedan dana nakon njihova razvoda kupio je Lopez dijamantni prsten vrijedan 20 milijuna kuna.

Za vikend se, na dodjeli američkih glazbenih nagrada u Los Angelesu, pjevač pohvalio da je ove godine mjesečno zarađivao 5,5 milijuna kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 28.11.2013.

    pa ima se i prav žalit.. ak Lopez dobiva tolike pare a ima ih i sama dovoljno zbog mrdanja dupetom onda može i ova dobiti više... trebaju pare za ljubav

  • tomi07 27.11.2013.

    Trebi svaki mj sjedne 71.500 kn i kaze da ne moze zivjeti sa time i da nema novaca. joooj da barem ja nemam tako novaca

  • kung fu panda 27.11.2013.

    oderi ti njega nek plati tko ga šiša kad može davati J.LO može i tebi

Komentiraj...
Vidi sve komentare