To je to što me zanima!

Antonija Blaće: Puno su mi slađi nešto mlađi muškarci

Voditeljica showa 'Hrvatska traži zvijezdu' Antonija Blaće već dva mjeseca trenira tajlandski boks. Za ring još nije spremna, ali radi probleme u disku...
Vidi originalni članak

Nekadašnja natjecateljica Big Brothera, a danas RTL-ova voditeljica, Antonija Blaće (30), kaže da živi za emisiju "Hrvatska traži zvijezdu". Mislila je da joj Big Brother ništa ne može nadmašiti, ali show u kojem RTL traži talentirane pjevače je u tome uspio. HTZ je emisija koju vodi bez kartice u velikom studiju prepunom publike i s, kako kaže, genijalnim žirijem. Osim najdraže emisije, mlada voditeljica živi i za mir u svijetu, piše Stars. Antonija svoj višak energije izbacuje na tajlandskom boksu koji trenira dva mjeseca. Za ring, kako kaže, još nije spremna, samo radi probleme u diskoteci. Voditeljica u zadnje vrijeme boravi u Šibeniku gdje svog odabranika vatrepolista Hrvoja Brlečića (26) prati na utakmicama i vjerno navija s tribina. S obzirom da ju fotografi snimaju, počet će se sređivati za utakmice, poput Victorije Beckham. Antonija koja je u vezi s mlađim Hrvojem, kaže da joj je mlađe slađe. Zbog njega ljudi misle da je visoka 180 cm, a zapravo, kako kaže, 'lebdi' zbog ljubavi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • casio 13.01.2010.

    Fufice.

  • PapaŠtrumpf 13.01.2010.

    Lambaša u jednu krajnost, Blaće u drugu krajnosti. Što je s ovim Šibenčankama ??? Ali mlađi će ionako vas zamjeniti za mlađu jednom :-)

  • šicika 13.01.2010.

    Neš ti pokazala sise!Pa što kud god se okreneš naše voditeljice,sponzoruše i ine pokazuju sise jer za razliku od Antonije nemaju ništa u glavi a ona je morate priznat bar malo inteligentnija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare