To je to što me zanima!

Antonija Blaće sa suprugom: Privukla pažnju u širokoj haljini

Obožavamo tog psa, to nam je bila najbolja odluka ikad. Antistres terapija je imati psa. Pravo je čudo koliko te to biće u sekundi može vratiti u sadašnji trenutak, rekla je Antonija
Vidi originalni članak

Voditeljica Antonija Blaće (39) prošetala je Trgom bana Jelačića u Zagrebu sa svojim suprugom Hrvojem Brlečićem, a društvo im je pravio njihov ljubimac, pas Čarli. Iako se za 'špicu' mnoge Hrvatice satima sređuju, Antonija je se odlučila za nešto ležerniju varijantu. U tenisicama i širokoj bijeloj haljini plijenila je pozornost brojnih prolaznika. 

Šibenčanki je prije pet godina njezin zagrebački dom postao toplije mjesto zbog psa kojeg je udomila iz azila.

- Obožavamo tog psa, to nam je bila najbolja odluka ikad. Antistres terapija je imati psa. Pravo je čudo koliko te to biće u sekundi može vratiti u sadašnji trenutak - rekla nam je Antonija koja često sudjeluje u kampanjama za pomoć napuštenim životinjama. 

Antonija i vaterpolista u braku su četiri godine, a sudbonosno da rekli su nakon šest godina veze. 

Voditeljica je u intervjuu za Net.hr objasnila da joj je uvijek 'toplo oko srca' kada se sjeti dana vjenčanja, a da je brak pozitivni mrak.

- Volim taj osjećaj doma, utočišta, sigurnosti. Iako, naravno, imala sam taj osjećaj i prije, ali slađe je reći 'suprug' nego 'dečko'. Puno slađe - kaže Blaće.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Sparkling Star 15.07.2019.

    Možda čeka bebu.

  • antena1 14.07.2019.

    Plijenila pažnju, pa ja tu haljinu ne bi koristila ni kao spavačicu, katastrofa od glave do pete, kosa, haljina, tenisice užas! Jedino što tu plijeni pažnju je lijep pas!

  • citalacvjerni 14.07.2019.

    Obukla se kako njoj odgovara za opusten dan. Zar mora hodat u fashion kombinaciji i kad ima slobodno vrijeme . Normalni da ce se obuc udobnije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare