To je to što me zanima!

Antonija Dora Pleško nova je voditeljica u 'Zvijezde pjevaju': Djevojko, ti si multitalentirana

Osim što je dočekala kandidate u backstageu, Antonija Dora snimila je vlog za službeni YouTube kanal emisije i pratiteljima pokazala kako izgleda režija i pozornica na Prisavlju
Vidi originalni članak

Antonija Dora Pleško preuzela je ulogu voditeljice na HRT-u koja se javlja iza kulisa u popularnom showu 'Zvijezde pjevaju'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Uz to, Splićanka se javila i u novom vlogu 'Behind the scenes' u kojem je korisnike društvenih mreža provela po režiji, ali se i popela 10 metara iznad pozornice u studiju Anton Marti na Prisavlju pa pokazala kako ona izgleda iz ptičje perspektive. 

- Sva se tresem, ali želim vam ovo pokazati - rekla je i nagnula kameru preko zaštitne ograde. 

ZA GLASOVE SE BORI SEDAM PAROVA Natjecatelji će se u trećoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' imati priliku iskazati u hip-hopu i mjuziklu

Snimajući režiju Antonija Dora popričala je i s urednicom emisije Uršulom Tolj

- Najljepše je kada ta sreća, zajedništvo i veselje dopre do ljudi i kada nam oni to javljaju, nema ljepše - rekla je urednica u vlogu. 

Nakon druge emitirane emisije u subotu 15. listopada, gledatelji su na društvenim mrežama javno komentirali da uloga voditeljice Antoniji Dori Pleško dobro stoji. 

- Bila je jako zabavna i simpatična; Super; Bravo; Antonia Dora multitalent. Odlična i kao voditeljica - pisali su. 

 

Podsjetimo, Antonia Dora Pleško široj javnosti postala je poznata u 2009. godini nakon nastupa u 'Supertalentu'. Tada 11-godišnja Splićanka glasom je osvojila publiku. 

Pleško je neko vrijeme nestala s glazbene scene i posvetila se školovanju, a u 'Supertalent' vratila se kao natjecateljica osam godina kasnije. Za svoju izvedbu tada je dobila zlatni gumb. 

Pjevačica, a sada i voditeljica, dosad je izdala šest samostalnih pjesama. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Cherylin 18.10.2022.

    Ok, Barbara je u tom poslu tolike godine tako da to njeno vođenje predvidivo i samo priča i priča..treba emisiji osvjezenje i od nje i od Duška

  • Gola_Istina 18.10.2022.

    A gdje je Kolarica?

  • hello darkness my old friend... 18.10.2022.

    Zanimljiva kao Doris pincic🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare