To je to što me zanima!

Antonija Šola desetak dana na svjetioniku snimala novi spot

Antonija Šola ima spot za novi singl, ‘Budi lav’ koji je već proglasila jednom od najstrastvenijih pjesama koju je ikad otpjevala. Tekst za pjesmu Antonija je napisala s Nenom Ninčevićem
Vidi originalni članak


Antonija Šola ima spot za novi singl, ‘Budi lav’ koji je već proglasila jednom od najstrastvenijih pjesama koju je ikad otpjevala. Tekst za pjesmu Antonija je napisala s Nenom Ninčevićem, aranžman radio Davor Devčić, a buzuki koji je dao dodatnu dimenziju grčke egzotike,  odsvirao je Dragomir Herendić Dragianni. Spot u režiji Igora Vignjevića, desetak je dana sniman na predivnom svjetioniku Dvije sestrice, a uz Antoniju glumi i Dino Kramar.

-Lavovske  ljubavi se mnogi plaše i kad se sretnu sa njom ne znaju uzvratiti, boje se voljeti da ne izgube, a takva ljubav traži cijelog tebe i  ona je  jedino što je zaista stvarno.  Na kraju ništa zapravo ne gubiš, jer shvatiš da si upravo ti ta ljubav koju živiš i kad daješ i kad gubiš. Zato vrijedi biti lav i svim srcem ići do kraja,  da biste okusili onu pravu ljubav i život u punom sjaju’, kaže Antonija.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Judita👥 11.01.2017.

    zgodna

  • Cukrena 15.05.2016.

    Svjetionik je predivan...tu bi vrijedilo provesti par dana.:))

  • kreativna hobotnica 14.05.2016.

    ženo, okani se pjevanja, imaš poteškoća s izgovaranjem pola slova abecede

Komentiraj...
Vidi sve komentare