To je to što me zanima!

Antonija Šola o vjenčanju s 10 godina mlađim dečkom: 'Polako, čekamo da nas ponese'

Antonija Šola ne skriva svoju zaljubljenost te često dijeli romantične fotografije s pjevačem Mariom Regeljom
Vidi originalni članak

Antonija Šola (43) podijelila je u razgovoru za Story sve o pripremama za vjenčanje s deset godina mlađim dečkom Mariom Regeljom.

- A mislim, nemamo mi što skrivati. Već živimo na takav način da smo odani jedno drugom, ali smo intuitivni dosta. Čekamo da nas ponese pa kad nas ponese, nećemo ništa skrivati - podijelila je pjevačica.

GLAZBENIK JU JE OSVOJIO Antonija Šola ne krije koliko je zaljubljena, a romantične fotke s novim dečkom često objavljuje

- Kad sam bila mlađa, naravno da sam maštala o vjenčanju. Onda sam jako puno vjenčanica probala, nosila i evo danas sam na sajam vjenčanja došla u bijelom odijelu, malo nešto drugačije - izjavila je zvijezda poznate serije 'Zabranjena ljubav'. 

Poručila je i kako nije za neke velike tradicionalne proslave.

- Radije bih recimo, otišla u Las Vegas, na Havaje i napravila jedan veliki tulum - otkrila je.

- Antonija je najbolja u svemu. Pažljiva, nježna, dobra i kad sve to zbrojiš dobiješ jedan predivan paket - rekao je jednom prilikom za In Magazin Mario o novoj djevojci.

Podsjetimo, Antonija i pjevač benda 'Ljubavnici', Mario Regelja sredinom 2021. potvrdili su da su u ljubavnoj vezi. 'Netko kao ti', napisala je tada Antonija uz objavu zajedničke fotografije, na što je Mario komentirao da je voli. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Miške 08.02.2023.

    Folirantica

  • LOPINE 06.02.2023.

    Zvijezda poznate serije 'Zabranjena ljubav'.....Ovo mi je vrh...

  • rocky55555 06.02.2023.

    Ostavio ženu i malo dijete zbog ove... zvuči kao isti kalibar kao Peco i ona njegova. Možda bi se trebali sfrendati svi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare