To je to što me zanima!

Antonija Stupar udaje se u vjenčanici koju je kreirala

Voditeljica Antonija Stupar u subotu 23. veljače izreći će svoje sudbonosno 'da’ dečku Ivanu Jurkinu, s kojim je u vezi punih 11 godina
Vidi originalni članak

Osjećam se jako dobro. Nisam pretjerano euforična, za mene će to biti dan kao i svaki drugi, rekla nam je Antonija Stupar (26), RTL-ova voditeljica sportskih Vijesti.
- Odjenut ću dugu, bijelu vjenčanicu koju sam sama kreirala, a sašila ju je moja prijateljica krojačica. U ruci ću držati buket bijelih ruža - otkriva Antonija, koja će se vjenčati u župnoj crkvi Sv. Jurja u Odri.
Dodaje kako će Ivan, kojeg je upoznala u osmom razredu osnovne škole, obući crno odijelo dizajnera Ivice Klarića.
- Imat ćemo prstenje od bijelog zlata, koje nismo dugo birali. Kumovi će biti naši prijatelji iz djetinjstva - rekla je Antonija, koja će s obitelji i prijateljima nakon ceremonije feštati u restoranu u Sesvetama.
- Neće biti velika svadba. Imat ćemo bend, ali neće biti turbo folka - veselo je rekla Antonija.

MONIKA SE UDAJE U LIPNJU
Voditeljica Nove TV Monika Kravić sa svojim dečkom Mariom Mamićem pred oltar bi trebala stati 7. lipnja. Monika je već odabrala vjenčanicu. Modni salon Sposa za Moniku je naručio vjenčanicu dizajnera Valentina, koja stoji 40.000 kuna.
Kuloarima se priča da će slavlje nakon Monikina crkvena vjenčanja biti u zagrebačkom hotelu Westin, a uzvanike će zabavljati Jole. Monika ne želi ništa otkriti, samo se nada da će joj brak biti dug i sretan.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Tinami 21.02.2008.

    Antonija je jedna od rijetkih normalnih cura s televizije, što dokazuje i ovo NE preseravanje oko vjenčanja. Za razliku od Monike.....vjenčanica za 40.000 kuna? WTF?

  • KujtimShalja 21.02.2008.

    monika! pa di za mamića. tip je ružan i nema smisao za humor i niži je od tebe. Dobro kad se popne na novčanik tu ste si negdje. I kad staviš sliku njegove mečke u novčanik nije tako loš za pokazat frendicama. Dobro ajde imaš moj blagoslov

  • kikulići 21.02.2008.

    ajde bar nema preseravanja i pompe oko vjenčanja, vjenčanice od par stotina tisuća kuna isl. Nadam se da će brak ove \"zvijdeze\" potrajat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare