To je to što me zanima!

Antonio Banderas završio u bolnici nakon jake boli u prsima

Glumac koji posljednje dvije godine živi u britanskom Surreyju pozvao je hitnu pomoć nakon što je osjetio bol u prsima za vrijeme vježbanja u kućnoj teretani
Vidi originalni članak

Vježbao sam i odjednom sam osjetio jaku i oštru bol u prsima, otkrio je Antonio Banderas (56) za The Sun. Glumac je zvao hitnu pomoć koja ga je odvela u obližnju bolnicu. Na promatranju se zadržao dva dana te je pušten kući. 

- Zahvalan sam na brzoj reakciji liječnika. To je bila samo 'epizoda' - rekao je Banderas koji već dvije godine živi u mirnom mjestu Cobham u okrugu Surrey. 

- Surrey je čaroban. Više ne tulumarim, vozim bicikl po šumi, pišem i uživam - izjavio je glumac prošle godine koji je od 2014. godine u vezi s glumicom Nicole Kempel (37).

Banderas je 2010. glumio u filmu 'The 33' o rudarskoj tragediji u Čileu. Ulogu je nazvao jako fizički zahtjevnom jer se dio filma snimao u rudniku. 

- To je bio otrovan rudnik pun metana zbog kojeg vam ostaje metalni okus u ustima danima. Morali smo upravljati i teškim strojevima dok nam je kamenje padalo po glavi - ispričao je nakon filma glumac.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • elnegociozd 31.01.2017.

    i on se poceo drogirat :)

  • atakona 30.01.2017.

    Na sta i on lici...

  • bree77 30.01.2017.

    Premlada zenskica i eto ti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare