To je to što me zanima!

Apokalipsa spriječena: Ovo su pravi heroji koji će nas spasiti

Jedina nada, za spas cjelokupnog čovječanstva, je samo šačica mladih superheroja. Oni će stati na put nezaustavljive i neumoljive sile koja razara sve, riskirajući i svoje živote
Vidi originalni članak

Nakon poprilično kvalitetnog postera s negativcima, kojeg smo vidjeli na Instagramu filma 'X-Men: Apocalypse', svima je bilo jasno da bismo trebali dobiti i poster s pozitivcima.

Tako je isti account na Instagramu objavio i ovu fotografiju jučer uvečer. Kako se vidi na slici, oni koji će nas zaštiti od propasti su najpopularniji likovi iz prethodna dva nastavka.

Na slici se nalaze Mystique (Jennifer Lawrence), koja je opet na strani pozitivaca, zatim odlično prihvaćeni Quicksilver (Evan Peters) i Beast (Nicholas Hoult) u prvom planu. Iza njih su Sophie Turner (iz 'Igre prijestolja'), Tye Sheridan, i Kodi Smit-McPhee u ulogama telepatkinje Jean Grey, Cyclopsa, i Nightcrawlera (prethodno ga je izvrsno odglumio Alan Cumming). Sve ih nadvisuje, po prvi put u potpuno ćelavoj izvedbi, Profesor X, tj.  Charles Francis Xavier kojeg nanovo glumi James Mcavoy.

'X-Men: Apocalypse' u hrvatska kina stiže 19. svibnja ove godine, u distribuciji Blitz Film i Videa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Novaa 14.03.2016.

    a mislio sam da ce biti wolverina..

  • gagi1993 11.03.2016.

    ako nema wolverina nije zanimljivo :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare