To je to što me zanima!

Aguilera mrzi svoje tijelo: Puna sam celulita, obješena i debela

Pjevačica se u posljednje vrijeme drastično udebljala. Izjavila je da se stalno odijeva u crnu odjeću kako bi prekrila obješeno salo te da mrzi svoje tijelo puno celulita
Vidi originalni članak

Nervozu liječim hranom, rekla je Christina Aguilera (30).

Pjevačica je šokirala okupljene viškom kilograma pojavivši se na predstavljanju videoigre 'The Elder Scrolls V'. Aguilera se drastično udebljala, a to se vidjelo i na njezinu licu, pogotovo obrazima. Preširoki bokovi otkrili su da u posljednje vrijeme ne ide ni u teretanu. Pjevačica se u travnju ove godine rastala od supruga Jordana Bratmana (34) nakon šest godina braka. Njezin zadnji album 'Bionic' kritičari su proglasili najgorim u karijeri, a turneja je otkazana zbog premalog interesa publike. Christina je lani i glumila u mjuziklu 'Burlesque', ali film je bio potpuni debakl na kino blagajnama. Nedavno je rekla da mrzi svoje tijelo puno celulita.

- Obješena sam pa stalno odijevam crnu odjeću kako bih sakrila salo - kaže Christina.

Nedavno je unajmila trenera, nutricionista i psihijatra kako bi vratila liniju.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • carvulja 12.11.2011.

    ova žena je jadna depresivna....vjerojatno se i napuhala od pustih lijekova...što se neki prave pametni, vi nemate problema ili ne daj bože celulita??? svi ste vjerojatno savršeno zgodni, pametni, dobri i sretni pa možete suditi!

  • dan123 12.11.2011.

    pa sta fali njezinom izgledu, dobila nesto kila i sta sad. meni je jos uvijek lijepa ;)

  • jaded 11.11.2011.

    baš mi je drago jer se rugala kelly osbourne da je debela. karma je zajebana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare