To je to što me zanima!

Saudijci su poludjeli zbog fotki Ronaldove Georgine u tangama

Georgina i Ronaldo preselili su u Saudijsku Arabiju nakon njegovog transfera u novi klub Al-Nassr
Vidi originalni članak

Djevojka nogometaša Cristiana Ronalda (38), Georgina Rodriguez (29) izazvala je lavinu komentara i kritika nakon što je na Instagramu objavila niz fotografija u bikiniju.

NEVOLJE U RAJU Ronaldo i Georgina ne mogu se više podnijeti: Posvađali su se javno i vikali, on izgubio razum

Georgina se sunčala u plavom bikiniju pored bazena u obiteljskoj vili, a stanovnici Rijada i Saudijske Arabije bili su jako ljuti nakon što je te fotografije podijelila s gotovo 50 milijuna svojih obožavatelja na Instagramu.

Zakon Saudijske Arabije zabranjuje objavljivanje 'preeksponiranih ili polugolih' fotografija na internetu, a brojni korisnici Instagrama napali su je u komentarima, a neki su tražili da se 'pokrije'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tako nepristojno - napisala je jedna osoba. - Pokrij se Georgina, Bog te blagoslovio - komentirao je drugi. - Trebala bi tražiti oprost od Allaha - dodao je treći.

Ipak, vjeruje se da Georgina neće biti kažnjena zbog ovih fotografija. James Dorsey, stručnjak za zakon Bliskog istoka, rekao je za Daily Star da je 'u načelu pristojno odijevanje obavezno, ali je ono što predstavlja pristojno odijevanje evoluiralo.

I DALJE SE PRIČA Ovo je bila kap koja je prelila čašu strpljenja Ronaldu: 'Što si ona misli, da je na istoj razini?'

- Prije Mohammeda Bin Salmana bilo je važno potpuno pokriti lice i tijelo. To očito više nije tako, iako se mnoge žene toga i dalje pridržavaju, a bikiniji se općenito smatraju nepristojnom odjećom. Međutim, vjerojatnost da se bilo što dogodi Ronaldovoj djevojci je ravna nuli - zaključio je Dorsey.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 6

  • _Varešak_ 11.05.2023.

    Samo da ona ne poludi za njihovim dolarima.

  • Cirenac 11.05.2023.

    Što je je,dobra he čipka.

  • mars7 11.05.2023.

    to njoj ne smeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare