To je to što me zanima!

Arian, sin Alke Vuice, svirat će za prijatelja koji je ostao invalid

Sin pjevačice Alke u petak će u zagrebačkom klubu Sirup puštati glazbu koju producira u svom studiju. Želi prikupiti novac za liječenje prijatelja koji je paraliziran
Vidi originalni članak

Pokrenuo sam elektronički bend InUrFace s kolegom DJ DMT-om, a ja ću puštati glazbu kao DJ RG. Svrha humanitarnog partya je da prikupimo novac za liječenje našeg prijatelja Petra iz Zaprešića koji je nakon nesreće ostao paraliziran, kaže Arian Vuica (22), sin pjevačice Alke. Iako je prije dvije godine završio studij produkcije u Londonu, Arian će u petak u zagrebačkom klubu Sirup puštati glazbu, koju producira u garaži svoje kuće, gdje je napravio glazbeni studio.

- Nedavno sam radio produkciju za jednu pjesmu s novog albuma Nine Badrić, a imam još projekata za inozemstvo - kaže Arian.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • lula74 04.02.2011.

    ma sve je to OK, ali ako su njemu 22 god, a zavrsio je studij produkcije u Londonu prije 2 god????? I ja bi na taj studij...

  • teaa 04.02.2011.

    nemojte bit zli, nikad nije bila tajna da je Vuk malome otac, druže se, fotkali su se i po novinama. Bolje vodite računa di se vaše žene skitaju:))

  • christian 04.02.2011.

    protuha: poznajes li stvarno toliko dobro svoje obiteljsko stablo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare