To je to što me zanima!

Ariana je zabrinula fanove: 'I dalje sam bolesna, jedva dišem'

Još sam uvijek jako bolesna. Ne osjećam se dobro još od posljednjeg koncerta u Londonu u listopadu. Ne znam kako je to moguće, napisala je Ariana Grande na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Pjevačica Ariana Grande (26) ima zdravstvenih problema koji joj otežavaju nastupe. Još u svibnju je otkazala koncerte na Floridi u sklopu svjetske turneje 'Sweetener', a ovih dana ponovno ju boli grlo kao i tad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U početku se sve pripisivalo alergijskoj reakciji, ali i mentalnim problemima jer se bori s PTSP-om. Iako je uspjela odraditi ljetne nastupe, sad je s obožavateljima podijelila da jedva diše na pozornici i da ju bole grlo i glava.

- Još sam uvijek jako bolesna. Ne osjećam se dobro još od posljednjeg koncerta u Londonu u listopadu. Ne znam kako je to moguće, no vrat i glava me nevjerojatno bole. Možda sam zvučala dobro, ali osjećala sam jaku bol i jedva sam disala tijekom posljednjeg koncerta - napisala je Ariana na Instagramu.

Kaže da je bila kod liječnika i pokušava ozdraviti do sljedećeg nastupa jer bi joj najgore bilo otkazati ga. Istaknula je da ne zna što je trenutačno s njezinim zdravljem. 

Inače, Ariana je već neko vrijeme u teškom životnom razdoblju. Prošle godine se njezin bivši dečko Mac Miller predozirao, a potom je prekinula s dotadašnjim zaručnikom, komičarom Peteom Davidsonom (26) koji ju je brzo prebolio. On danas hoda s Kaiom Gerber (18), kćeri Cindy Crawford (53). 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Karlo Bulj 16.04.2021.

    Ne želim da Ariana Grande umre. Ne razumijem zašto se neki Ariana Grande rugaju?🤔🤨😤😠😡. To me jako ljuti. I kad je bila ona bomba u Floridi onaj čovjek što je pripremio bombu da ubije nekoga, ja bih ga sad najradije sad prenio. Zašto bi to tako nešto učinio? Ali ja volim Ariana Grande. Ariana Grande je toliko lijepa, da ne mogu spavati koliko je najzgodnija cura koju sam ikad vidio😁❤️❤️🥰😘😍🤩😍😍😍😍!!!!

  • 18.11.2019.

    valjda ce biti sve ok

  • aloja12 18.11.2019.

    Glavno da se ona nasminkala

Komentiraj...
Vidi sve komentare