To je to što me zanima!

Arijan Ademi postao otac: Po sina i curu došao pred rodilište

Arijan privatni život drži što dalje od javnosti. Svojedobno je istaknuo kako mu je Andrea uvijek podrška kada mu je najteže. Upoznao ju je nakon što je krenuo igrati padel na Velesajmu, a u vezi su gotovo četiri godine...
Vidi originalni članak

Andrea Janković, djevojka dinamovca Arijana Ademija (28), kako doznajemo, prije nekoliko dana rodila je sina u zagrebačkom rodilištu Podobnik. Par je sina nazvao Adrian. U četvrtak ujutro, nogometaš je došao po djevojku i sina automobilom pred privatnu polikliniku. 

Kišno jutro nije ih omelo da uživaju, a Dinamov kapetan jedva je dočekao da se njegova 'proširena' obitelj vrati kući. 

Arijan privatni život drži što dalje od javnosti pa rijetko priča o svojoj vezi. Svojedobno je istaknuo kako mu je Andrea uvijek podrška kada mu je najteže. Upoznao ju je nakon što je krenuo igrati padel na Velesajmu, a u vezi su gotovo četiri godine.

- Ozbiljno je, vidjet ćemo što će donijeti budućnost - rekao je svojedobno Ademi za Jutarnji list. Andrein otac je inače bivši nogometaš Rijeke i hrvatski reprezentativac Janko Janković (57). 

Kad je mu bilo teško u karijeri išao je na padel, sport sličan tenisu. Njega je upravo Andrein otac doveo u Zagreb. 

- Da, da, to je ona priča: kad ti se u životu zatvore jedna vrata, otvore se druga - rekao je tada Arijan. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Blue Star 02.05.2020.

    Sretno Arijane, pošteno odrađujes svoje u donamu 😉

  • maslačak 30.04.2020.

    Zašto ne piše da je došao s BMW-om?

  • arow 30.04.2020.

    Cudi me ako vec imas vezu,odlucis se imati dijete zasto se na vjencati Ne kuzim razlog,a zelis biti obitelj,roditelj i sve to, zasto cekati

Komentiraj...
Vidi sve komentare