To je to što me zanima!

Armani: Madonna je pala na bini jer nije htjela pratiti upute

Plašt je imao kukicu, a ona je htjela i kravatu koju nije mogla otvoriti rukama. Sve je to njezina krivica, pojasnili su iz Armanija. Madonna ima drugačiju priču
Vidi originalni članak

Na nedavnoj dodjeli nagrada Brit Awards, Madonna (56) je pretrpjela neugodan pad, a za sve je okrivila Armanijev plašt koji je bio dio odjevne kombinacije. Naime, plan je bio da plesač u jednom trenutku strgne plašt s pjevačice, koji je ona prije trebala otkačiti, što nije učinila pa ju je plesač, zajedno s plaštem, povukao na pod. No iz Armanija tvrde da je za pad kriva sama pjevačica. 

- Plašt je imao kukicu, a ona je htjela i kravatu koju nije mogla otvoriti rukama. Sve je to njezina krivica. Kao što se zna, Madonna je poprilično teška osoba - pojasnili su iz Armanija. Madonna je rekla da su joj stilisti plašt previše stegnuli jer je bio jako težak pa je zbog toga došlo do problema. 

Video njezinog pada pregledan je preko više od tri milijuna puta. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Moslavka 04.03.2015.

    Pa nekad je i lijepo vidjeto ove "zvijezde" kada si od guzice naprave sane. Kuda se trpa u te kostime a nije sposobna u njima hodati. Pjevati, misliti, hodati, e pa to se ne moze sve najedanput pa onda pljus.

  • WOMANIZER 04.03.2015.

    dajte sad sudsku istragu najbolje! hahahahaa

  • Shark555 04.03.2015.

    Odi doma Madonna, ustvari odi u penziju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare