To je to što me zanima!

Arnie želi mijenjati Ustav da bi se kandidirao za predsjednika

'Terminator' je rodom Austrijanac, a američko državljanstvo dobio je 1983. godine. Bivši bodybuilder 2016. godine htio bi se kandidirati za predsjednika SAD-a
Vidi originalni članak

Američki Ustav određuje da se za predsjednika SAD-a može kandidirati samo osoba koja je rođeni Amerikanac i ima američko državljanstvo. Bivši guverner Kalifornije, Arnold Schwarzenegger (66), lobirat će da se ta ustavna odredba promijeni kako bi se sam mogao kandidirati. 

'Terminator' je rodom iz sela Thal u Austriji, a američko državljanstvo dobio je 1983. godine. Bivši bodybuilder 2016. bi se htio kandidirati za predsjednika. Za promjenu Ustava potrebni su glasovi dvije trećine Senata.

- Spreman je iskoristiti sav utjecaj koji ima u političkim krugovima i među slavnima kako bi postigao što je naumio. Spreman je i na pravnu bitku - kaže glumčev prijatelj.

- Volim sam sebi postaviti visoke ciljeve tako da se čini nemogućim da ih ostvarim jer mi je onda uspjeh još slađi. Uvijek tražim nove izazove - rekao je Arnold u intervjuu 2008. te dodao kako bi se svakako kandidirao za predsjednika da ima formalne uvjete za to.  

'Terminator' se seksa pet puta dnevno, to mu je kao vježba

Idi na 24sata

Komentari 20

  • chaz michael michaels 18.10.2013.

    da bi postao predsjednik ju es end ej moraš preć na dark sajd i poklonit se sejtnu, tak da će to teško arnie napravit...

  • Ahileja 18.10.2013.

    A kako misli kao predsjednik imati neograničeni broj žena.

  • EvEvil 18.10.2013.

    Sjecam se da sam umirala od smijeha kad sam to vidjela u film Demolition men, a uskoro bi to mogla postati realnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare