To je to što me zanima!

Arnold Schwarzenegger: Vratit ću se ponovno kao Terminator

Kako je i najavljivao već nekoliko puta, tako će i biti. Omiljeni Austrijanac, Guvernator, još jednom će postati praktički neuništivi kiborg, legendarni Terminator Cyberdyne T-800
Vidi originalni članak

Arnold Schwarzenegger je na festivalu u Cannesu izjavio da se sigurno vraća u franšizu o Terminatorima, kao i da namjerava snimati nastavak svojeg hita s Dannyjem De Vitom, 'Blizanci'.

Epski je glumac dao izvješće tijekom svojeg predstavljanja dokumentarca 'Wonders Of The Sea 3D', s producentom Francoisom Mantelloom te redateljima Jean-Michelom Cousteauom i Jean-Jacquesom Mantelloom. Schwarzenegger je tada potvrdio da će zaista glumiti u filmu te da će novi film producirati nitko drugi doli originalni redatelj i scenarist Terminatora, James Cameron.

- Vraća se. Idemo dalje s projektom, Cameron ima odlične ideje o tome kako nastaviti franšizu. Sve to će biti u filmu - izjavio je Švarcika o svojem sastanku s redateljem te o nastavku serijala.

Prema posljednjim podacima, produkcijska kuća Skydance mogla bi biti ta koja će nastaviti proizvoditi filmove o neuništivim robotima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Linz 22.05.2017.

    Jel' ovo neki stari članak ??? ja sam ovaj film gledao prije mjesec dana............i nije nešto baš !!!

  • plik 22.05.2017.

    a kaj kad umre ?? onda ce ugradit baterije u njega ?

  • 22.05.2017.

    Ta mu uloga odlično stoji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare