To je to što me zanima!

Arnold Shwarzenegger će boksati ovo ljeto u Puli?

Sportski spektakl planiran za ljeto u Areni čeka dozvolu gradskog Odjela za kulturu. Schwarzie bi došao u Hrvatsku kao sportaš, a ne kao političar
Vidi originalni članak

Sportski spektakl godine “Colosseum Sports Festival” planira se u pulskoj Areni ovog ljeta. Organizatori festivala kažu da će na njemu gostovati čak i Arnold Schwarzenegger. Prihod spektakla je namijenjen Down sindrom centru iz Pule i za pomoć studentima Fakulteta ekonomije i turizma. No projekt je naišao na prepreke u Odjelu za kulturu Grada Pule.
- Poslali smo dopis za potvrdu termina manifestacije u Areni Odjelu za kulturu Pule, ali nismo dobili nikakav odgovor. Od pulskoga gradonačelnika smo dobili podršku. Naši predstavnici idu u Ohio kod Schwarzeneggera 29. veljače i trebali bismo mu službeno potvrditi datum manifestacije. Rekao je kako bi došao na jedan od tri dana, i to isključivo kao sportaš, a spektakl bi trebao biti u kolovozu - rekao je Denis Doblanović, član organizacijskog odbora.
To nam je potvrdio i Stipe Drviš. Organizatori kažu da imaju sve potrebne dozvole i da im samo nedostaje dozvola Odjela za kulturu. Ako dozvolu ne dobiju, morat će, kažu, cijeli spektakl vjerojatno preseliti u Sloveniju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mateo4x4 14.02.2008.

    Drago mi je. Od mene je Pula 45km pa mislim da bi mogao ga posjetit malo :) Alnord je zakon, istina!

  • notsoevil 14.02.2008.

    mozete li zaposliti barem jednog novinara koji zna svoj posao?! 70% naslova ima vam upitnik na kraju!!! evo par prijedloga za ekipu koja ionako ne zna sto je vijest: lana jurcevic trudna? dikan i vlatka opet zajedno? bush ponovno predsjednik? maddona kupuje vilu u opatiji? ... katastrofa!

  • adryibena 14.02.2008.

    I\'ll be back...

Komentiraj...
Vidi sve komentare