To je to što me zanima!

Arsenu za rođendan novi spot i koncert na Tvrđavi sv. Mihovila

Arsenu u čast Matija Dedić, klapa Maslina i Ivo Pattiera predstavljaju spot 'Šibenski memento'. Stihove 'Šibenskog mementa' potpisuje Frane Bilić, glazbu Matija Dedić a aranžman Toni Eterović
Vidi originalni članak

Danas, 28. srpnja, pokojni bi Arsen Dedić proslavio rođendan, pa njemu u čast Matija Dedić, klapa Maslina i Ivo Pattiera predstavljaju spot 'Šibenski memento'. Stihove 'Šibenskog mementa' potpisuje Frane Bilić, glazbu Matija Dedić, a aranžman Toni Eterović.

Osim toga, večeras se Arsen vraća na pozornicu na kojoj je u Šibeniku posljednji put nastupio, za njegov rođendan bit će se održan koncert na Tvrđavi sv. Mihovila na kojem će pjesme izvoditi njegova obitelj i prijatelji. Večeras će se tako na pozornicu popeti Gabi Novak, Matija Dedić, klapa Maslina, Lea Dekleva, Ivo Pattiera, Miroslav Tadić, Alen Slavica i Jazz orkestar HRT-a.
-'Šibenskim mementom' bi moj otac sigurno bio počašćen, ali isto tako, sigurno ne bi propustio ni priliku da nas bocne, ili Franu za tekst ili mene za glazbu i da nam kaže jednu šibensku, onako malo zločestu. Ali to je Šibenik u njemu. Ja ga znam takvog, svi smo navikli na takav način ophodnje koji je možda drugim ljudima stran. To je jednostavno Šibenik u njemu', izjavio je Matija Dedić.


Za spot se pobrinuo Željko Petreš sa snimateljima Tomislavom Krnićem, Zoranom Lučićem i Zlatkom Dizdarom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • škver 30.07.2016.

    Najbolje se zaradi na mrtvome...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare