To je to što me zanima!

Ashley je istetovirala ime muža na vrat i 'utegnula' se u haljinu

Kada je moja baka vidjela mog supruga Afroamerikanca hladno ga je pozdravila, okrenula se i otišla. Bila sam šokirana jer sam ju oduvijek voljela i smatrala je divnom osobom. Nisam ni znala da je rasist, kaže Graham
Vidi originalni članak

Ljudi, istetovirat ću si sitno slovo 'J' kao Justin, rekla je Ashley Graham (30). Najpoznatija plus size manekenka svog je supruga, redatelja Justina Ervina (29) odvela na promociju kampanje make up brenda čije je Ashley postala zaštitno lice. 

SIGURNOST PRIJE SVEGA Iznenadila fanove: Međunožje Ashley Graham čuva škorpion

Tattoo umjetnik JonBoy, čija su minimalistička djela završila na tijelima Kendall Jenner, Belle Hadid i Sofije Richie, pohvalio je Ashley jer se ponašala 'profesionalno'. 

- Iako je snimala, nije se micala niti pričala, što mi je olakšalo posao tetoviranja na vratu - rekao je JonBoy. 

NA PLAŽI Guza je u prvom planu: Ashley Graham opet zavodi oblinama

Graham je na događaj došla odjevena u usku, ljubičastu haljinu koja je jedva zadržala njezine bujne obline. Visoki prorez otkrio je njezina bedra, a Ashley je kasnije ponosno pozirala na crvenom tepihu. Osim nje, u kampanji make up brenda sudjeluju i glumica Gal Gadot te manekenke Raquel Zimmerman, Adwoa Aboah i Imaan Hammam.

Ashley je u braku  s Justinom od 2010., a lani je otkrila da je imala problema kad ga je predstavila svojoj obitelji u Nebraski. 

PONOSNA NA OBLINE Odlučila pokazati sve: Ashley Graham pozirala potpuno gola

- Moja mama nije vidjela Afroamerikanca do 18. godine, ništa nije znala o njihovoj kulturi. Kada ga je baka vidjela, hladno ga je pozdravila, okrenula se i otišla. Bila sam šokirana jer sam oduvijek voljela baku i smatrala je divnom osobom, nisam ni znala da je rasist - ispričala je Graham. 

Justin je, prisjeća se Ashley, poslije zvao njenu baku kako bi joj čestitao 60. godišnjicu braka. Pričali su nekoliko minuta i osvojio ju je. 

- Baka je kasnije zvala moju mamu i oduševljeno rekla koliko joj se Justin svidio - prisjetila se plus size manekenka, koja je nedavno, također, otkrila da se i ona i suprug nisu seksali prije braka. 

- Možete misliti da smo ludi, ali odlično je ispalo. Naš je seksualni život sada fantastičan - rekla je Graham, koja se udala s 22 godine. Dodaje kako svojim prijateljicama uvijek preporuči da s muškarcem za prvi seks pričekaju najmanje tri mjeseca. 

- Ako može čekati, onda je dobar muškarac. Znam da to nije za svakoga, ali meni je upalilo - zaključila je.  

Idi na 24sata

Komentari 23

  • frenky___ 26.01.2018.

    Prelijepa žena i nije debela

  • Angel2202 26.01.2018.

    Tetoviraj se... Sljedeći članak će biti Lasersko skidanje tetovaže uspješno! U životu bi jedino tetovirala imena svoje djece... Jedino vječno

  • 25.01.2018.

    Ima lipu glavu, ali brate debela je i ovakve haljine joj ne stoje niti slučajno. Pogotovo ova na prvoj slici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare