To je to što me zanima!

'Ashton i ja seksali smo se bez kondoma, htio je i seks utroje'

Sara Leal kaže da je Ashton Kutcher jako dobar u krevetu te da su se seksali puna dva sata. Htio je da im se pridruži i njena prijateljica. Rekao im je da je rastavljen
Vidi originalni članak

Kad je njihova afera 'procurila' u javnost, Sara Leal (22) od glumca je navodno tražila 1,4 milijuna kuna kako sočne detalje njegova preljuba ne bi podijelila s javnosti. Ashton Kutcher (33) očito nije bio spreman 'odriješiti kesu' pa je Sara u intervjuu za The Sun ispričala kakva je bila noć s njim.  

- Kad me počeo zavoditi rekao mi je da on i Demi ne žive zajedno, da su zaključili da bi bilo najbolje da malo budu sami - kaže Sara te dodaje da se s Kutcherom u jednoj noći poseksala dva puta. 

'Htio je seks utroje'

- Imao je neke čudne zahtjeve. Nagovarao me na seks utroje. Htio je da nam se pridruži moja frendica Marta Borzuchowski, ali na kraju je pristao da budemo samo nas dvoje - otkriva Sara te napominje da Ashton nikako nije bio nastran, samo malo 'zločest'. 

'Partijanerica' iz Teksasa kaže da joj je s glumcem bilo jako lijepo i osjećala se posve prirodno dok su se seksali. Dobro su se zabavili i Ashton joj nije ostavio dojam muškarca kojem je žao što vara suprugu. 

- Htio je seks utroje. Kako i ne bi kad je toliko izdržljiv?! Seksali smo se oko dva sata i uopće se nije umorio - rekla je Sara. 

'Nije htio staviti kondom'

Kutcher i Sara su se seksali bez zaštite. On nije htio staviti kondom, a ona je jednostavno pristala na to. Kaže da je u njegovom luksuznom apartmanu u Hard Rock hotelu bilo dvadesetak ljudi i svi su se opijali pivom, votkom i tekilom i tek pred jutro, oko pet, neki su otišli. Ostala je Sara i nekoliko njenih prijateljica. 

- Prvo smo se zabavljali u jacuzziju, Ashton je zaista seksi kad je gol. Zatim su moje 'frendice' otišle i ostali smo sami. Kad smo se nakon burne noći probudili, odvezao mi je kućni ogrtač da me vidi golu. Bio je zadovoljan onim što je vidio, rekao mi je da sam seksi i da mu se posrećilo - otkriva Sara. 

Demi Moore (48) pokušala je srediti stvari sa suprugom jer zaista ne želi još jedan propali brak iza sebe, no nikako mu ne može oprostiti nevjeru. Bila je kod odvjetnika kako bi se savjetovala o raspodjeli nekretnina i imovine u slučaju rastave koja je sad već poprilično sigurna stvar. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • lolita 29 14.10.2011.

    Strašno!!! Amerikanci!!! Nekad je to bila sramota danas su roditelji ponosni kad im dijete javno kaze da se jebala sa nekim kao poznatim!!! Unistili su tako Tigera, pokusali Beckama.... I onda smo mi zatucani Balkanci!!! Treba staviti zid ili nesto da se zauvijek ogradimo od Amerike i sličnih!!!

  • black_swan 14.10.2011.

    sigurno je njena majka jakoo ponosna na svoju kčer

  • Brane_1 12.10.2011.

    Razumijem Ashtona, Demi je bila komad i pol prije desetak godina, ali sad se ipak već bliži pedesetoj i godine su je sustigle... Ipak, bilo bi poštenije od njega da joj je odmah priznao šta je uradio i objasnio da bi bilo bolje da se raziđu jer ga više ne privlači, nego što je Demi ovo saznala iz treće ruke...

Komentiraj...
Vidi sve komentare