Obavijesti

Show

Komentari 57

'Ashton i ja seksali smo se bez kondoma, htio je i seks utroje'

'Ashton i ja seksali smo se bez kondoma, htio je i seks utroje'
8

Sara Leal kaže da je Ashton Kutcher jako dobar u krevetu te da su se seksali puna dva sata. Htio je da im se pridruži i njena prijateljica. Rekao im je da je rastavljen

VIDEO

Kad je njihova afera 'procurila' u javnost, Sara Leal (22) od glumca je navodno tražila 1,4 milijuna kuna kako sočne detalje njegova preljuba ne bi podijelila s javnosti. Ashton Kutcher (33) očito nije bio spreman 'odriješiti kesu' pa je Sara u intervjuu za The Sun ispričala kakva je bila noć s njim.  

- Kad me počeo zavoditi rekao mi je da on i Demi ne žive zajedno, da su zaključili da bi bilo najbolje da malo budu sami - kaže Sara te dodaje da se s Kutcherom u jednoj noći poseksala dva puta. 

'Htio je seks utroje'

- Imao je neke čudne zahtjeve. Nagovarao me na seks utroje. Htio je da nam se pridruži moja frendica Marta Borzuchowski, ali na kraju je pristao da budemo samo nas dvoje - otkriva Sara te napominje da Ashton nikako nije bio nastran, samo malo 'zločest'. 

'Partijanerica' iz Teksasa kaže da joj je s glumcem bilo jako lijepo i osjećala se posve prirodno dok su se seksali. Dobro su se zabavili i Ashton joj nije ostavio dojam muškarca kojem je žao što vara suprugu. 

- Htio je seks utroje. Kako i ne bi kad je toliko izdržljiv?! Seksali smo se oko dva sata i uopće se nije umorio - rekla je Sara. 

'Nije htio staviti kondom'

Kutcher i Sara su se seksali bez zaštite. On nije htio staviti kondom, a ona je jednostavno pristala na to. Kaže da je u njegovom luksuznom apartmanu u Hard Rock hotelu bilo dvadesetak ljudi i svi su se opijali pivom, votkom i tekilom i tek pred jutro, oko pet, neki su otišli. Ostala je Sara i nekoliko njenih prijateljica. 

- Prvo smo se zabavljali u jacuzziju, Ashton je zaista seksi kad je gol. Zatim su moje 'frendice' otišle i ostali smo sami. Kad smo se nakon burne noći probudili, odvezao mi je kućni ogrtač da me vidi golu. Bio je zadovoljan onim što je vidio, rekao mi je da sam seksi i da mu se posrećilo - otkriva Sara. 

Demi Moore (48) pokušala je srediti stvari sa suprugom jer zaista ne želi još jedan propali brak iza sebe, no nikako mu ne može oprostiti nevjeru. Bila je kod odvjetnika kako bi se savjetovala o raspodjeli nekretnina i imovine u slučaju rastave koja je sad već poprilično sigurna stvar. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti