To je to što me zanima!

Ashton Kutcher podržao zemlju supruge Mile: 'Uz Ukrajinu sam'

Brojne holivudske zvijezde su javno podržale Ukrajinu i Ukrajince. Glumac Sean Penn je od početka ruske invazije u Kijevu, a glumački par Blake Lively i Ryan Reynolds potiču svijet na donacije
Vidi originalni članak

Glumica Mila Kunis (38), rođena je u ukrajinskom gradu Černihivu. Rodni zavičaj je napustila u dobi od sedam godina.

- Moji su roditelji imali pristojne poslove. Mi smo imali sreće. Nismo bili siromašni dok smo živjeli u bivšem SSSR-u, dok je većina ljudi bila vrlo nesretna. Stigli smo u New York u srijedu i do petka ujutro moj brat Michael i ja smo bili u školi u Los Angelesu - ispričala je jednom prilikom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Suprug Ashton Kucher (44), kojeg je upoznala za vrijeme snimanja serije 'Lude sedamdesete', također podržava Ukrajinu.

- Ja sam uz Ukrajinu - poručio je glumac na Twitteru.

POZNATI HUMANITARCI Blake Lively i Ryan Reynolds: 'Na svaku donaciju za Ukrajinu dajemo duplo, do milijuna'

Brojne holivudske zvijezde su podržale Ukrajinu. Glumac Sean Penn (61) je od ruske invazije u Kijevu, a glumački par Blake Lively (34) i Ryan Reynolds (45) potiču svijet na donacije.

Supružnici će svaki dolar poduplati, sve do iznosa od milijuna dolara. Svojim će novcem duplo više ukrajinskih obitelji primiti pomoć, a potaknut će i mnoge donacije. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nap 28.02.2022.

    Mila prelijepa zenska💙

  • komentator Luka 28.02.2022.

    svi su oni uz ukrajinu, ali iz amerike sa sigurne udaljenosti!

  • urtikarija. 28.02.2022.

    Hollywood i njegov "virtue signaling". Instagramuše, TikTokeri, i raznorazni celebritiji potrgali se tko će osvojiti više pozornosti u ovim okolnostima. "Ja sam uz Ukrajinu" - žalosno je da to moraš uopće izjavljivati, to bi se trebalo podrazumijevati. Neki dan tamo neka glumica (nikad čuo) recitira neku svoju pjesmicu na TikToku: "Dragi Putine, da sam ja tvoja majka, ne bi morao živjeti u okrutnom svijetu..." ili tako nekako. Ako se nisam ispovraćao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare