To je to što me zanima!

'Ashton vara Milu, stalno se svađaju i viču jedno na drugo'

Situacija je postala zaista loša. Oboje su oduvijek strastveni u izražavanju emocija, no sad je to prešlo svaku mjeru, kaže prijatelj para. Navodno ju je varao i u trudnoći
Vidi originalni članak

Ashton Kutcher (36) i Mila Kunis (31) 30. rujna postali su roditelji malene Wyatt Isabelle. Oboje su presretni zbog prinove i uživaju u roditeljstvu. Ipak, čini se, nije sve tako savršeno. 

Strani mediji pisali su da je glumac zaručnicu varao i dok je bila trudna, a s nevjerom navodno nije prestao ni nakon što je ona rodila. 

- Ashton i Mila cijelo se vrijeme svađaju i situacija je postala zaista loša. Oboje su oduvijek strastveni u izražavanju emocija, no sad je to već prešlo svaku mjeru. Samo viču jedno na drugo i nemaju razumijevanja - otkrio je izvor blizak paru. 

Unatoč navodima, Ashton i Mila svakom prilikom pokazuju koliko su sretni i zadovoljni zajedno. Glumica je već izgubila dosta kilograma nakon porođaja i želi što prije početi s intenzivnim treninzima kako bi se u potpunosti vratila u formu i bila, kako kaže seksi.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • prekrasna 26.10.2014.

    navodno Štef vara Baru ......navodno

  • suzanne 25.10.2014.

    Eto, da nema njihovih ""prijatelja"nista od ovoga ne bi saznali.

  • kung fu panda 25.10.2014.

    navodno Đurđa vara Štefa sa Simonidom puhalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare