To je to što me zanima!

Asiju Argento izbacili su iz 'X-factora' zbog seksualne afere

New York Times je prošli mjesec objavio da je glumica Argento platila 380.000 dolara glumcu Bennettu nakon što ju je optužio za seksualno zlostavljanje u hotelu 2013. kada je imao 17 godina...
Vidi originalni članak

Talijanska glumica i redateljica Asia Argento (42), jedna od predvodnica pokreta #MeToo, koja je i sama optužena za seksualno zlostavljanje, isključena je iz predstojećeg talijanskog televizijskog showa.

Organizatori talijanske verzije 'X Factora', natjecateljske emisije u pjevanju, objavili su da Argento više neće biti u žiriju. 

- U dogovoru s Asijom odlučili smo prekinuti našu suradnju kako bi natjecatelje zaštitili od afere koja s njima nema veze, i što bi samo skretalo pozornost - rekli su producenti. New York Times je prošli mjesec objavio da je Argento platila 380.000 dolara glumcu Jimmyu Bennettu nakon što ju je optužio za seksualno zlostavljanje u kalifornijskom hotelu 2013. kada je imao 17 godina. 

Po kalifornijskom zakonu, legalna dob za pristanak na seks iznosi 18 godina. 

BIVŠA KUHARA BOURDAINA Asia Argento se brani: Mene je napaljeni 17-godišnjak napao

Argento je demantirala 'bilo kakve seksualne odnose', ali je kasnije rekla da je njezin bivši partner, slavni kuhar Anthony Bourdain dao novac Bennettu da mu pomogne s 'ozbiljnim financijskim problemima'.

Argento je bila jedna od prvih glumica koja je prijavila holivudskog producenta Harveya Weinsteina prošle godine i započela pokret #MeToo protiv seksualnog zlostavljanja u svijetu zabave i šire. 

Optužila je Weinsteina za silovanje 1997. kada je imala 21 godinu i bila glasna protiv seksualnog zlostavljanja u Hollywoodu. 

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Frančeska 07.09.2018.

    e neka su

  • 07.09.2018.

    licemjerje u punom sjaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare