To je to što me zanima!

Asim Ugljen ima ulogu u novom cabaretu: 'Uz predstavu stižu vino i hrana, a tu je i bend...'

Kroz ovaj format smo željeli potaknuti raspravu na temu je li ljubavni opoj stvarno ona najuzvišenija emotivna faza kad čovjek postaje neuračunljiv, govori Zdjelarević
Vidi originalni članak

Postao sam svjestan činjenice da se u Zagrebu izgubila moć kulturne scene. Izlazak u kazalište je ok, ali što dalje? Gdje izaći na neku dobru večeru, gdje popiti čašu vina i prokomentirati viđeno, riječi su to vinara Davora Zdjelarevića, koji je ponukan tom mišlju napravio 'Zdjela Cabaret'.

JEDI, MOLI, VINO Nema ljepšeg posla nego što je onaj vinara Davora Zdjelarevića

Na Valentinovo i Dan žena bile su prve dvije izvedbe. Osim pjesme, predstave 'Penisometrija' te iluzionista, cabaret upotpunjuju odabrana Zdjelarovićeva vina te fina večera. Središnji je događaj predstava 'Penisometrija', kratka i zabavna, a na pozornici se izmjenjuju Iskra Jirsak, Petra Težak, Asim Ugljen i Zoran Pribičević. Oni su nositelji katedre na fakultetu 'penisologije', a režiju potpisuje Mario Kovač.

- Kroz ovaj format smo željeli potaknuti raspravu na temu je li ljubavni opoj stvarno ona najuzvišenija emotivna faza kad čovjek postaje neuračunljiv, ili je to samo problem onog iskonskog nagona za opstanak vrste ili poriv potrebe za dominacijom malog mozga u muškarca u igri tanga s erosom boginje žene - kazao je Zdjelarević.

PROMO Upoznajmo žene vinarke Hrvatske

'Zdjela cabaret' ima i svoj bend, te dvije pjevačice, pa cijeli program, uz večeru i finu kapljicu, traje i više od tri sata. Sljedeća izvedba je u petak 10. ožujka u zagrebačkom restoranu Lido, a ulaznice se mogu kupiti i preko sustava  ulaznice.hr  i preko web shopa Zdjela Cabareta

POGLEDAJTE VIDEO: BOŽO VREĆO OTVORENO RAZGOVARA S OBOŽAVATELJIMA

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mate Parlov 😉 09.03.2023.

    bob rock

  • mrTrobec 09.03.2023.

    Još lože na ugljen

  • PRAVI- MUŠKARAC 09.03.2023.

    Hrvatski glumci jednih od najgorih glumaca na svijetu ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare