To je to što me zanima!

Asistentica Betty White otkrila je posljednju fotografiju glumice

Vjerujem da je ovo jedna od njenih posljednjih fotografija. Bila je predivna i presretna. Hvala svima koji će danas činiti dobre stvari i koji svijet čine boljim, napisala je asistentica Kiersten
Vidi originalni članak

Pozdrav svima, ovdje Kiersten, asistentica Betty White. Na ovaj poseban dan, želim s vama podijeliti njenu fotografiju. Snimljena je 20. prosinca prošle godine, napisala je jučer na društvenim mrežama Kiersten. Ona je fotografiju objavila u čast Betty White i njenog 100. rođendana kojeg nažalost nije dočekala.

- Vjerujem da je ovo jedna od njenih posljednjih fotografija. Bila je predivna i presretna. Hvala svima koji će danas činiti dobre stvari i koji svijet čine boljim - dodala je.

NIKADA NIJE PREBOLJELA SUPRUGOVU SMRT Bliski prijatelji glumačke ikone Betty White otkrili: 'Zadnja riječ koju je izgovorila bila je Allen'

Betty je preminula 31. prosinca, nepuna tri tjedna prije svojega stotog rođendana. Nedugo prije najavila je dokumentarni film o svom životu koji se premijerno prikazao u 900 američkih kina jučer, na njen rođendan.

Uzrok smrti Betty White "cerebrovaskularni inzult", medicinski izraz za moždani udar ili gubitak dotoka krvi u mozak prouzročen ugruškom ili rupturom krvnih žila, što je rezultiralo oštećenjem moždanog tkiva. U dokumentu Odjela za javno zdravstvo okruga Los Angeles stoji da je moždani udar uslijedio šest dana prije glumičine smrti.

'BETTY WHITE: SLAVLJE' Dokumentarac o životu glumice Betty White ipak izlazi u kina, a promijenjen je samo naziv filma

Izvori bliski glumici tvrde da je White bila prisebna nakon moždanog udara te da je na kraju umrla mirno u snu, a to je potvrdio i Jeff Witjas, glumičin dugogodišnji agent i blizak prijatelj.  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare