To je to što me zanima!

'Assassin's Creed': On im nije važan, samo je prošlost bitna

Strijele sa skrivenih mjesta, neočekivani otrov u hrani, lukavo sakriveni šiljci, tajnovite oštrice. Sve oruđa i oružja pravih majstora drevne vještine tajnih ubojica
Vidi originalni članak

Nakon početnih foršpana napokon smo dobili i video koji nam daje uvid u nešto više osim parkura svojstvenog 'Assassin's Creedu' i u mašineriju kojom se glavni lik, Aguilar (Michael Fassbender), vraća u prošlost. Film redatelja Justina Kurzela nam tako prvi put pokazuje i Fassbendera s lukom i strijelom kao i poveliku borbu na krovovima.

Pogledajte video

Za one koji nisu upoznati s ovom nevjerojatnom franšizom, 'Assassin's Creed' je igra koju su kreirali Patrice Desilets i Jade Raymond još 2007. godine, i do danas je stvoreno pet glavnih nastavaka serijala, u kojima uvijek pratimo nekog vrhunskog ubojicu, Asasina, u neprekidnoj borbi protiv zlih Templara. Film režira spomenuti Kurzel (The Snowtown Murders, Macbeth), dok su za scenarij zaduženi Bill Collage, Adam Cooper i Michael Lesslie.

U glavnim ulogama pojavljuju se Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael Kenneth Williams, Callum Turner, i Ariane Labed kao ubojica Maria.

U domaća kina 'Assassin’s Creed' stiže početkom 2017. godine u distribuciji Blitza.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • assassins 3 30.06.2016.

    Igrao sam svaki nastavak ,nevjerojtba igra za mene je najbolja

  • Karlos HH 30.06.2016.

    Dobra igra

Komentiraj...
Vidi sve komentare