To je to što me zanima!

'Assassin's Creed': Produkcija je gotova, film stiže na zimu

Kako je završila produkcija, tj. glavni dio snimanja adaptacije popularne franšize video igara, Assassins Creed, još je malo vremena ostalo do prvog foršpana
Vidi originalni članak

Premda adaptacije video igara već poslovično nisu uspješne, posve je moguće da će film s Michaelom Fassbenderom u glavnoj ulozi preokrenuti taj trend. Do sada je najbolje ocijenjen film, na Rotten Tomatoesu, 'Final Fantasy' sa 44 %, što se ne smatra dobrom ocjenom.

Istovremeno, najveću zaradu je imao 'Princ Perzije: Pijesak vremena', sa zarađenih 330 milijuna dolara, ali na kolosalnom budžetu od 200 milijuna.

Twitter/Screenshot


Ova adaptacija, koju predvodi redatelj Justin Kurzel bi mogla pokazati da se ipak može snimiti kvalitetan film po igri. A još važnije, možda će se pokazati i da ima i novca u takvim filmovima.

Twitter/Screenshot


Iako nam se čini da već svi znaju o čemu se radi u ovoj iznimno popularnom serijalu igara, nije na odmet ponoviti za onih par koji su uspjeli zaobići ove igre. Callum Lynch (Michael Fassbender) putem nove tehnologije dobije sjećanja svojeg pretka Aguilara, u 15.st. u Španjolskoj. Nakon što otkrije da potječe iz misterioznog tajnog društva, Asasina, Callum odluči uništiti opresivne i moćne Templare koji ugrožavaju svijet danas.

Osim Fassbendera u filmu glume i Ariane Labed, Marion Cotillard, Brendan Gleeson, Jeremy Irons, Michael Kenneth Williams te Brian Gleeson. U kinima se očekuje krajem naredne zime.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pikzibner 18.01.2016.

    fassbender i cotillard novi glumački par...

  • LiLu 18.01.2016.

    odlicno veselim s tom filmu ,al moram reci od svih filmova najvice se veselim Deadpool :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare