To je to što me zanima!

Astronauti na ISS-u su prvi vidjeli 'Marsovca' u svemiru

Astronauti na ISS-u gledali su ‘Marsovca’ na svojem novom HD projektoru, kao što su prošlog travnja gledali i ‘Gravitaciju’. Zapovjednik Scott Kelly je o tome i tvitao
Vidi originalni članak

Najnoviji blockbuster Ridleya Scotta, ‘Marsovac,’ je premijerno prikazan na Međunarodnoj Svemirskoj Postaji, šestorici astronauta. Premda je premijera filma zakazana za 1. listopada, naše ‘vanzemaljce’ je studio počastio posebnim prikazivanjem filma.

A kako od travnja postaji postoji i HD projektor, sva šestorica su s užitkom pratili događaje jednog od njih, nasukanog na Marsu. Kao i prošlog travnja, kad se zapovjednik Scott Kelly hvalio time da gledaju ‘Gravitaciju’, tako je i ovaj put poslao inspirativan tvit o ljudskim nastojanjima da odu na Crveni planet.

‘Marsovac' je inspirativan film o astronautu Marku Watneyu, koje na Marsu slučajno ostavi njegova posada nakon žestoke pješčane oluje. No Watney je preživio i sada je sam na negostoljubivom i opasnom planetu, samo sa svojom pameti i znanjem. Koristeći oskudne zalihe, našao je način da kontaktira i Zemlju i svoju posadu.

A tada počinje utrka - spasiti Marka prije nego što mu zalihe ne nestanu.

'Marsovac' u kina stiže 1. listopada u distribuciji Blitz film i video, a moći ćete ga pogledati i u ekskluzivnom 4DX formatu u CineStar kinu Arena centra u Zagrebu.

Čekanje je napokon gotovo, 'Marsovac' slijeće u kina 1.10.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Avioooon 69 21.09.2015.

    A kako ste me naslovom navukliiiiii.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare