To je to što me zanima!

'Atomska plavuša': Charlize je suvereno pokorila kino blagajne

Oskarovka je zabljesnula u filmu 'Atomska plavuša', napetom akcijskom trileru koji prati najbolju špijunku MI6-a u gradu koji može u svakom trenu eksplodirati pod pritiskom revolucija i izdaja
Vidi originalni članak

Film 'Atomska plavuša' se u Americi prošlog četvrtka otvorio s nevjerojatnih 1.5 milijuna dolara. Kritičari su oduševljeni filmom te je na Rotten Tomatoes ocijenjen sa čak 75%. 'Atomska plavuša' ostvario je sličan rezultat kao i Foxov 'Kingsman: Tajna služba', koji se 2015. otvorio s 1,4 milijuna dolara, a u vikend otvaranju ostvario čak 36,2 milijuna dolara.

Agentica Lorraine Broughton (Charlize Theron) poslana je u Berlin u nemoguću misiju. Treba isporučiti dosje od neprocjenjive važnosti. Udružuje se sa šefom postaje Davidom Percivalom (James McAvoy, 'Podvojen', serijal o X-Menima) kako bi odigrala najsmrtonosniju igru špijuna.

Režiju filma 'Atomska plavuša' potpisuje David Leitch, suredatelj filmova o John Wicku te redatelj filma 'Deadpool 2', koji je zamislio brutalan i smrtonosan svijet. U filmu se pojavljuje John Goodman ('10 Cloverfield Lane', 'Kong: Otok lubanja') kao operativac CIA-e Emmett Kurzfeld, Til Schweiger kao zagonetni Watchmaker, Eddie Marsan ('Sherlock Holmes', 'Snjeguljica i lovac') poznat samo kao Spyglass, Sofia Boutella ('Mumija', 'Kingsman: Tajna služba') kao agentica francuske obavještajne službe Delphine Lasalle, Bill Skarsgard kao Merkel, Broughtonov kontakt u Istočnom Berlinu i Toby Jones kao istražitelj MI6-a Eric Gray. Film se temelji na seriji grafičkih romana  'The Coldest City' koje potpisuje Anthony Johnston.

'Atomska plavuša', u distribuciji Blitza, u naša kina stiže 17. kolovoza i to u najboljim formatima IMAX i 4DX.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LiLu 01.08.2017.

    meni licno najljepsa zena na svijetu !

  • 01.08.2017.

    opasan pogled ima

Komentiraj...
Vidi sve komentare