To je to što me zanima!

Atraktivna Petra obožava u toplesu graditi kule od pijeska

RADO SE OSAMI U skrivenim uvalama oko Novalje pjevačica se rado skine jer voli imati preplanulo tijelo. Sramežljiva je i bez gornjeg dijela kupaćeg ne bi se pojavila na javnoj plaži
Vidi originalni članak

Neprocjenjivo je biti sam na plaži. To je najbolji odmor i pravi način da se napune baterije, kaže Petra Kovačević (22).

Pjevačica ljeto provodi u obiteljskoj kući u Novalji. To joj je baza iz koje ide na ljetne nastupe po Jadranu i Sloveniji. Kad uhvati malo vremena, rado ode na osamljene plaže. Tamo se voli sunčati u toplesu i puno plivati.

- Najčešće je sa mnom majka, ona me je i fotografirala. Drago mi je da su reakcije tako pozitivne. Na javnoj plaži ne bih se skinula u toples, ali nema razloga da to ne učinim tamo gdje nema nikoga - kaže Petra.

Pjevačica uživa radeći kule u pijesku. To ju vraća u djetinjstvo, kada se igrala s desetero braće i sestara.

- Dugo nisam prihvaćala da druga djeca u našoj kući moju majku zovu ‘mama’. Danas sam sretna što su mi roditelji pružili odrastanje s devetero udomljene braće i sestara te biološkim bratom Lukom - kaže Petra. 

Slobodne dane u Novalji koristi i za druženje s prijateljima s kojima je odrasla. Ponekad zajedno skoknu do Zrća i tamo se dobro zabave. Već krajem mjeseca pjevačica dolazi u Zagreb jer je čeka pregršt obveza. S producentom Branimirom Mihaljevićem završava svoj prvi CD, a istovremeno rade i na novim pjesmama.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Kissyzg 14.08.2016.

    sramežljiva? lol

  • chanel 14.08.2016.

    Draga Petrice, nisi trebala ni ove slike objaviti. Guzicu na izvolite, slika majka. Kud ide ovaj svijet i ove naše nazovi pjevačice.

  • Dora_d9 14.08.2016.

    Tko je hrabar,neka baci pogled na ovo.Pogotovo kad ona pocne pricat. Sve ce bit jasno.Mene je sram u sto se mlade cure pretvaraju. https://www.youtube.com/watch?v=_fNTouwOE_o&index=3&list=PLmMrIXXlkW6YxY4nA8jZwJ6tRHZEXsJYg

Komentiraj...
Vidi sve komentare