To je to što me zanima!

Atraktivna Sara Škugor snimila ljetni hit s američkim reperom

Nakon četiri uspješna singla Sara Škugor je s američkim reperom Tazom Conleyem snimila pjesmu 'Ti i ja'. Taz živi u Los Angelesu i na tamošnjoj sceni radi pod imenom The Siege
Vidi originalni članak

Nakon četiri uspješna singla Sara Škugor je s američkim reperom Tazom Conleyem snimila pjesmu 'Ti i ja'. Taz živi u Los Angelesu i na tamošnjoj sceni radi pod imenom The Siege 

Potencijalni ljetni hit i ovaj put je napravio producent Igor Ivanović, koji je s Markom Vojvodićem autor glazbe i teksta. Sara s Igorom i njegovim timom deciBel Music Studio surađuje otkako se pojavila  na sceni, a razlog tomu je i više nego uspješna suradnja. 

- Slažemo se jako dobro i mislim da sam s Igorom i njegovim timom napravila dobar posao. Do suradnje s Tazom došlo je preko Igorova zajedničkog prijatelja. Dečki su mailom razmjenjivali glazbena iskustva i kako nam je cilj bio napraviti pjesmu modernije produkcije odlučili smo da i Taz odrepa jedan dio u mojoj pjesmi, što je on odmah prihvatio. Nadam se da će se svidjeti publici i radijskim urednicima, a ovih dana ćemo snimiti i spot - rekla je Sara. 

Mladu pjevačicu pohvalio je i Taz. Reper ističe kako mu je bilo zadovoljstvo raditi na ovom projektu, a dojmio ga se i Sarin atraktivan izgled. 

Osim internacionalne suradnje Sara se može pohvaliti i s novim timom mladih zadarskih dizanerica koje su osmislile njezin stajling. Tako je Božena Bratović - Smolić, koja se krije iza brenda Becha design, zaslužna za haljine dok je nakit izradila Višnja Knežević. 

Kako lijepa Šibenčanka izgleda u novom spotu te kako je Taz odradio svoju ulogu doznat ćete uskoro, a do tad uživajte u Sarinu petom singlu s kojom se nastavlja suranja između DB Music Studija i izdavačke kuće Hit Records.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • menart 06.07.2016.

    Steta sto curu ne malo poguramo i dajemo malo vise paznje. Vrijedi zlata. Sara super si. Gleda san te ba splitskom festivalu zadnje godine i bas mi lipo vas gledat a pogotov slustat zajedno s Jambrosicem. Sve najbolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare