To je to što me zanima!

Audicije su gotove: Odabrano 60 polufinalista 'Supertalenta'

Svoj talent došli su na audicije predstaviti brojni pjevači, glazbenici, plesači, zabavljači, mađioničari, ali i oni s nekim neuobičajenim i nikad viđenim talentima
Vidi originalni članak

Nakon sedam audicijskih emisija uzbudljive i zabavne četvrte sezone Supertalenta u kojima smo vidjeli neke od najatraktivnijih nastupa s audicija održanih u Splitu, Rijeci, Zagrebu i Osijeku, žiri je probrao 60 najboljih čije ćemo nastupe gledati u emisijama uživo već od iduće nedjelje. 

Audicije su pokazale širok dijapazon talenata, brojni su publiku nasmijali, neki i rasplakati, a bilo je i onih o kojima se danima poslije pričalo. Svoj talent došli su na audicije predstaviti brojni pjevači, glazbenici, plesači, zabavljači, mađioničari, ali i oni s nekim neuobičajenim i nikad viđenim talentima, a samo je 60 mjesta otvoreno za polufinalne emisije. 

Svoju priliku dobio je i Erik Balija, koji je pjesmom posvećenoj ocu čiji je tekst napisao njegov prijatelj, a on ju je uglazbio, oduševio sve prisutne snagom svoje emocije i snagom volje, a za vrijeme nastupa cijeli  riječki HNK podignuo na noge. 

- Nikad nije onako kako se na prvi pogled čini i nemamo širu sliku zašto smo tu i vaša različitost i način na koji nosite je pravi blagoslov. Vi ste jednostavno živući blagoslov. Druga stvar, imate prekrasan vokal s karakterom, a o emociji neću ni govoriti, a ono treće, ova pjesma koju ste otpjevali je zaista dobra pjesma, odlična pjesma i ono što me potpuno izbacilo iz kolosijeka je tekst koji ste donijeli i hvala Vam što ste me sjetili da ja svog oca imam i  još mogu pjevati s njim - kroz suze je komentirala Danijela, a Mislav se pridružio: 'Kao što pjesma kaže: Hvala ti na svemu stari moj jer ovaj show  traži i počašćen je s ljudima koji ili imaju talent ili su inspirativni kao što ste inspirativni i vi. Vi ste itekako velika inspiracija koja pokazuje da u životu treba rasti kroz prkos i da problemima ne treba dozvoljavati da nas zaustavljaju!'.

Bračni par Zoran i Anita Simikić iz K-Teama u posljednjoj audicijskoj emisiji pokazali su kako to izgleda tango koji se pleše na visećem obruču i na šipci za pole dance i apsolutno osvojili žiri. 

- Ja sam strašna zaljubljenica u tango i da ovu kombinaciju apsolutno nisam vidjela i ne znam da li ću i zato hvala vam na ovom divnom iskustvu, ja bih željela da ste dugo s nama još tu -  poručila im je Danijela.

Vizualna umjetnica Zorana Unković očarala je žiri svojim vokalnim sposobnostima. 

- Prepuna si iznenađenja!  U svakom slučaju hvala ti na osmijehu koji si izmamila na moj lice! - kratka je bila Martina, dok joj je Mislav poručio da se odvaži i dopusti svom talentu da izbije na površinu u svom punom sjaju. 

Odlične su bile i tamburašice iz Ženskog tamburaškog sastava Carice koju su svojom energijom zarazile žiri, a ritmička gimnastičarka, osmogodišnja Nola Pavić osvojila ih je svojom preslatkom koreografijom. 

- Bravo dečki, tehnika vam je super, dobro izgledate kao trio na sceni - poručio je Mislav breakdancerskom triu iz Osijeka, koji su se predstavili pod imenom Lege. 

Razliku između magije i iluzije pokušao je žiriju objasniti Luka Vukmirović iz Zagreba i u tome je uspio. 

- Bravo Luka, ovo je sjajni dodatak našoj grupi mađioničara s kartama. Vješt si, dobar si performer, dobar si u kontaktu s publikom što je jako bitno u svemu! - rekao je Mislav, a Danijela mu je poručila: 'Ja jedva čekam vidjeti kako ćete vi mađioničari napredovati i što ćete nam sve priuštiti'.

Žiri je odabrao 60 najboljih, a nastupe prvih 10 polufinalista Supertalenta gledatelji imaju priliku vidjeti u prvoj spektakularnoj emisiji uživo u nedjelju 1.svibnja na Novoj TV.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kozaribok 25.04.2016.

    Ajme al mi suza sama od sebe sinoć krenula,onako spontano za vrijeme Erikova nastupa,baš mu skidam kapu

  • ostavljena 25.04.2016.

    Erik svaka ti čast!😍

  • georgia 24.04.2016.

    rasplakao me erik balija..divna pjesma...podsjetila me na mog oca...ah da su nam bar još malo s nama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare