To je to što me zanima!

AUDIO Žena je doživjela glasni orgazam, orkestar je prestao svirati?: 'Svi su se okrenuli...'

Prema posjetiteljima, gospođa s balkona doživjela je izuzetno glasan orgazam. Audio isječak koji navodno bilježi trenutak ženine ekstaze postao je viralan
Vidi originalni članak

U petak navečer u koncertnoj dvorani Walta Disneya tijekom izvedbe losanđeleške filharmonije Čajkovskijeve ''Simfonije broj 5'', sve oči bile su uprte u ženu na balkonu, prenosi New York Times

Prema posjetiteljima, gospođa s balkona doživjela je izuzetno glasan orgazam. Audio isječak koji navodno bilježi trenutak ženine ekstaze postao je viralan.

POSLUŠAJTE:

Ovako je njezin vrhunac opisala žena do nje.

- Svi su se okrenuli da vide što se događa. Pretpostavljam da je doživjela orgazam jer je teško disala, a njen partner se smiješio i ponosno gledao u nju. Bilo je prilično lijepo - rekla je posjetiteljica Molly Grant za Los Angels Time.

Britanski skladatelj Magnus Fiennes, brat glumca Ralpha Fiennesa, također je bio nazočan.

- Žena u publici doživjela je glasan orgazam tijekom druge stavke simfonije. Orkestar je samo nastavio dalje. Žena je ostala do kraja showa, a njezino ponašanje je bilo vidljivo svima - napisao je na Twitteru.

Međutim, korisnici društvenih medija izrazili su sumnju u vezi s incidentom, a jedan koji je bio prisutan rekao je da je ženi bila hitna medicinska pomoć.

No Fiennes je inzistirao da se "orgazam apsolutno dogodio", napisavši da je "provjerio sve moguće scenarije".

Novinarka Jocelyn Silver napisala je na Twitteru da su njezini prijatelji rekli da je žena “doživjela vrištav orgazam, te da je cijeli orkestar prestao svirati''.

Klasična pijanistica Sharon Su dodala je u tweetu da je provjerila s nekim tko radi u filharmoniji i oni su potvrdili da je incident bio stvaran i da orkestar ni u jednom trenutku nije prestao svirati.

- Čajkovski je mrtav 130 godina, ali i dalje može zadovoljiti ženu - komentar je na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Blood 02.05.2023.

    Hm,Kegelove kuglice su možda krive.

  • Dajte me,najte... 02.05.2023.

    A,kako li će tek orgazmićno vrištati kad vidi i čuje astup Let 3 na Eurosongu....????? 

  • Ledolina No1 02.05.2023.

    🤣🤣🤣🤣🤣🤭 život je lijep...

Komentiraj...
Vidi sve komentare