To je to što me zanima!

Auti 'zujali' oko njega, a Saša Lozar ležao je nasred ceste

Vrlo uvjerljivo je odglumio unesrećenog u prometnoj nesreći, a sve skupa bilo je u svrhu plemenitog i vrlo romantičnog cilja - pomagao je jednom slušatelju u prosidbi
Vidi originalni članak

Saša Lozar ležao je danas nasred avenije Većeslava Holjevca. Vrlo uvjerljivo je odglumio unesrećenog u prometnoj nesreći, a sve skupa bilo je u svrhu plemenitog i vrlo romantičnog cilja. Jedan ga je slušatelj naime zamolio da mu pomogne u prosidbi. Htio je svojoj dragoj priuštiti trenutak za pamćenje, a u tome je i uspio. Saša Ogorelec javio se naime svom imenjaku s Antene Zagreb i zamolio ga da sudjeluje u dobro isplaniranoj akciji koja će završiti jednim sudbonosnim 'da'. 

I tako je Saša jutros legao na prometnu aveniju i glumio da ga je udario automobil. U tom trenutku zaustavio se i automobil slušatelja Saše. Zajedno sa svojom djevojkom izašao je iz automobila. Ona je odmah priskočila u pomoć unesrećenom voditelju koji je, na njeno veliko iznenađenje, u tom trenutku izvadio prekrasan zaručnički prsten.   

- Ljubavi, od prvog 'volim te' koje smo si rekli, vjerovao sam u ovaj trenutak. Što smo se više upoznavali, to je naša ljubav bila veća i sve sam bio sigurniji. Danas sam sto posto siguran. Molim te. Iako je nemoguće, učini me još sretnijim. Hoćeš li se udati za mene - ovako je zvučala prosidba koju su slušatelji Antene Zagreb imali priliku pratiti uživo. 

Uslijedilo je jedno vrlo sigurno 'Da, da, da!', Sašine djevojke Ane Novoselac. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • emma123 18.05.2013.

    i koji Saša ju je isprosio, meni se čini da je voditelj izgovorio riječi, cura je u zabludi

  • user_110653 18.05.2013.

    Morbidna i nimao romantična prosidba.Tipa udarilo auto wtf...vrlo 'romantično' al' ajde bar orginalno:-O

  • KokoT 18.05.2013.

    Cirkus,obični cirkus.

Komentiraj...
Vidi sve komentare