To je to što me zanima!

Autor stripa ozbiljno popljuvao zadnji film o Kapetanu Americi

Jedan od najpoznatijih i najuspješnijih autora stripa, Mark Millar, koji je ujedno i autor stripa 'Kapetan Amerika: Građanski rat' nije imao ništa pozitivno za reći o istoimenom filmu
Vidi originalni članak

Mark Millar, autor Marvelovog Civil War serijala stripova nije imao mnogo lijepih riječi za Captain America: Civil War film.

- Civil War je imao dobrih 20 minuta na početku, i nakon toga se iskreno ne mogu sjetiti o čemu je film u stvari bio - objasnio je Millar u postu na svojem blogu Millarworld, dodavši kako je film jednostavno preozbiljan.

- Zanimljivo je da su Russoi (redatelji filma, op.a.) prije radili u komediji - napomenuo je Millar, objašnjavajući kako je 'Kapetan Amerika: Građanski rat' film kojemu bolno nedostaje humor.

Unatoč tome, Millar je bio relativno zadovoljan s novijim Doctor Strange filmom, iako ni njega nije propustio kritizirati, a osvrnuo se i na nove 'Osvetnike'.

- Zaista se nadam da se ova monotonija neće prenijeti i na druga dva filma o Osvetnicima jer prvi film je dobro funkcionirao zbog svjetla kao i zbog sjene - slikovito je objasnio poznati autor stripova.

Više o tome piše IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Old_School_1 29.12.2016.

    Sad mozemo razglabat o tome do mile volje.. civil war po mome misljenju i po prijasnjim superherojskim flimovima je jedan od najboljih , ako ne i najbolji.. ima svakakvih segmenata u usporedbi stripa i filma o kojima mozemo pricat ali tu smo di smo..zivimo u vremenu kada su krenuli svi ti filmovi i serije iz marvela/dca , i mozemo na tome biti zahvalni...ja kao, necu bas rec strucnjak stripova, ali veliki znalac, mogu rec da smo dobili sve i svasta u zadnjih par godina...al jednostavno ne mozes usporedivat strip i film..to je dosta tesko ekranizirat jbg ...zato sto bi ocaralo neke a neke bi razocaralo...ja sam za sve moguce ekranizacije makar i dobili neke lose izvedbe, al eto opet ponavljam samo treba to stancat ko na traci i eto dobit cemo neke jako dobre filmove...misljenja ima na pretek i o tome nije vrijedno raspravljat ukoliko ima podjeljenih misljenja, drugo je ako je film totalni u banani poput green lantherna ali eto dobis civil war koji je brutalan....da, ima netocnosti ( u kojim ih nema ?!) ...

  • Joker123 23.12.2016.

    ma dobar je bia

Komentiraj...
Vidi sve komentare