To je to što me zanima!

Ava je dama pa se ne tuče, nadala se dvoboju znanja

Starleta je ušla u show 'Farmu' četiri dana prije dvoboja. Nadala se kako će se boriti u dvoboju znanja, ali je ipak izgubila u dvoboju snaga
Vidi originalni članak

Ava Karabatić (21) u petak je izgubila u farmerskom dvoboju te napustila imanje. Borila se sa Žanom Štrbac (25) za ostanak. Kaže kako se Žani u očima vidjelo da želi ostati unutra te ju je malo začudilo što je odabrala dvoboj snage. Za sebe dodaje kako je ona dama, studentica i manekenka koja će jednom podučavati djecu pa se ne bi trebala fizički boriti u ringu. Ava sebe smatra nježnom i emotivnom osobom, piše Slobodna Dalmacija. Za dvoboj se pripremala uz knjigu jer, kako kaže, pamti jako dobro i sve je naučila. Ostale farmere nije htjela komentirati osim da misli da im nedostaje zabave i veselja. Prigovore je ipak imala na uvjete života te higijenu na 'Farmi'. Smetaju joj čučavci, petrolejke koje se gase te noćna izoliranost od ostalih stanara. Avu je to podsjetilo na teške uvjete života iz 15. stoljeća, ali je naglasila da joj je to ipak bilo veliko, ludo i nezaboravno iskustvo.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • audrey 18.04.2010.

    A jaka mi je ona higijenicarka,dosla na farmu i zaboravila cetkicu za zube,sta dalje pricati!!!!!! I ona ce jednog dana poducavati djecu??? Hoce,kad na vrbi rode lubenice!!!!

  • Rijecka Torcida 18.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_46568 18.04.2010.

    Tko spuplja boce,nađite Maju Morales vrijedi kao 1000 boca

Komentiraj...
Vidi sve komentare