To je to što me zanima!

Ava je nakon presude završila u bolnici: 'Nije mi nimalo lako'

Iscrpilo me ponovljeno suđenje. Nakon prvog prije šest godina dobila sam gastritis i čir na želucu, požalila se novopečena spisateljica kojoj je osmijeh na lice ipak uspio vratiti novi angažman
Vidi originalni članak

Rana nestaje, ožiljak ostaje, kaže Ava Karabatić. Nakon presude zadarskog suda na kojem su je osudili na šest mjeseci uvjetno zbog ucjene profesora Živka Nižića (73) završila je u bolnici.

Umalo je pala u nesvijest jer je, kako kaže, anemična, pa je potražila pomoć liječnika.

- Iscrpilo me ponovljeno suđenje. Nakon prvog prije šest godina dobila sam gastritis i čir na želucu. Nije mi nimalo lako biti u mojoj koži - objašnjava splitska manekenka.

Ipak, ovih dana osmijeh na lice vratio joj je novi angažman. Danas na srpskoj televiziji počinje njezin talk show ‘S Avom o...’, a prva gošća joj je Eva Ras (76), s kojom se nedavno sukobila u jednoj emisiji.

Novopečena spisateljica pohvalila se da je u 75 dana završila knjigu od 200 stranica ‘Ja, nomad’, zbog koje se našla na udaru kritike srpske glumice, književnice i slikarice, koja ju je optužila da nema pojma tko su nomadi.

Ipak, strasti su se smirile pa će u talk showu, najavljuje Ava, pričati o svemu, pa i o Evinu skidanju u filmu. Glumica je nedavno izjavila da je ona među rijetkima koji su odbili Josipa Broza Tita. Pozvao ju je na Brijune nakon što ju je vidio golu u filmu ‘Ljubavni slučaj’, ali kako ga nije voljela, dobio je košaricu.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • leptiricaSue 21.05.2017.

    Pa sto joj staviše onolike cube???

  • 20.05.2017.

    Ava je prava se*si diva, ako netko kaže suprotno,...imapravo na svoje mišljenje.🆒

  • zoran39 20.05.2017.

    haha snima u srbiji jedino su tamo dovoljno ludi da prate nju hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare