To je to što me zanima!

Ava Karabatić: Kostarika je daleko, sigurno nije u Europi

Starleta se prijavila u 'Opstanak', a u Kostarici je spremna pojesti i žohara. Starleta vježba i njeguje se, ali ne zna koliko to sve stoji jer mrzi cifre. Želi ispirati crijeva
Vidi originalni članak

Do ušiju sam zaljubljena u hidrakolon terapiju. To je tretman ispiranja crijeva. Sve sam proučila. Bezbolno je i nije mi bljak jer je zdravo. Išla bih na pet terapija jer mi je to sretan broj, kaže Ava Karabatić (22). Starleta manično vježba i njeguje se, ali ne zna koliko to sve stoji jer mrzi cifre i novčanice. Želi istesati tijelo jer se prijavila u show “Opstanak” koji će se snimati u Kostarici.

- To je na drugom kraju svijeta, nije u Europi, nego daleko - pokušavala se prisjetiti Ava gdje je Kostarika. Kasnije ju je ipak povezala s Pacifikom. Neće joj biti mrsko jesti puževe i gliste, ali žohari joj se gade. No, ako bude trebalo, jest će i njih jer su 'i oni samo životinjice'.


- Možda se i zaljubim, imam neki predosjećaj da bih mogla - zaključila je Karabatić.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • muki2805 06.12.2011.

    Zašto je toliko gurate u javnosti?

  • blackula9 06.12.2011.

    Ajmo ljudi mali kviz za sve nas pametne - bez gledanja u atlas (google) recite s kojim državama graniči Kostarika. Ja ne znam. Ali ovdje ima hrpa pametnih ljudi.

  • DANNYBOY_1 06.12.2011.

    ...ma ja vam kažem da je svemirka...tek se počela asimilirati...na krive jedinke je naišla ali dajmo joj priliku...truth is out there...

Komentiraj...
Vidi sve komentare