To je to što me zanima!

Ava Karabatić razgolitila je konobara i dijelila piće...

Ava je podnijela privatnu tužbu protiv profesora Živka Nuića. Manekenka ga tuži za seksualno i psihičko zlostavljanje, mobbing te za klevetu
Vidi originalni članak

Ava Karabatić (22) u četvrtak je bila domaćica večeri u zadarskom klubu. Nije pjevala jer se, kaže, štedi za svoj debitantski nastup. S polugolim konobarom, gostima je dijelila piće. Uskoro će snimiti prvi singl “Hitno tražim dečka” za koji kaže da će biti hit. Otkrila je kako je pjesma vrsta balkanskog popa. Ava je podnijela i privatnu tužbu protiv profesora Živka Nižića (66). Tuži ga za psihičko i seksualno zlostavljanje, mobbing i klevetu. Zadarsko općinsko državno odvjetništvo još je u studenome prošle godine podiglo optužnicu protiv manekenke, njezine majke Sanje (40) i njezina zaručnika Špire Miličića (25) zbog ucjene profesora Nižića. Dokaže li im se krivnja mogli bi dobiti između tri i deset godina zatvora. Trojku je potkraj rujna policiji prijavio profesor Nižić, jer su od njega tražili 9.000 eura te ga ucjenjivali da će objaviti lascivne sms poruke koje je razmjenjivao s Avom.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • marnie 05.02.2010.

    a taj špiro izgleda 50 puta bolje od nje,al ova,brate kad otvori jezičinu...bolje joj da ništa ne govori...majko mila šta je ono...špiro,aj ća dok ti je na vrijeme..!!! o čemu vi uopće pričate vas dvoje???

  • marnie 05.02.2010.

    a luđakinje.............jel sa vama čini da je ona malkice retardirana..?je malo?

  • ivana2006 05.02.2010.

    umjesto da se sakrije i srami, jer je Hrvatska zna samo po iznudi novca od profesora, ona se svako malo pojavljuje u javnosti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare