To je to što me zanima!

Ava Karabatić: Sa šest godina sam gledala 'Sirove strasti'...

Pored Filozofskog fakulteta u Zadru, starleta ima u planu upisati i studij glume u Beogradu. Voljela bi, kako kaže, dobiti neku ulogicu u seriji 'Ruža vjetrova'
Vidi originalni članak

Iako se tek nedavno vratila iz Kostarike, Ava Karabatić (23) bez razmišljanja kaže da bi opet ponovila to iskustvo, piše Gloria. 

- U Survivoru su mi govorili da sam kraljica drame i komedije, tako da mislim da sam rođena za glumu te da mi Zlatni globus i Oscar ne ginu - rekla je Ava koja pored Filozofskog fakulteta u Zadru ima u planu upisati i studij glume u Beogradu. 

- Voljela bih dobiti neku ulogicu u seriji 'Ruža vjerova' - kaže Ava koju su roditelji mazili i pazili jer je jedinica.

- Kod nas nema tabu tema. Roditelji su mi već sa šest godina dali da pogledam film 'Sirove strasti'. Zbog seksi scena taj film nije primjeren za tu dob, ali mene je oduševio - kaže Ava u intervjuu. 

Novac koji zaradi voli trošiti na društvo.

- Nije mi bitno ako potrošim četiri mjesečne plaće - zaključila je Ava. 

Idi na 24sata

Komentari 192

  • mmlakar5 25.03.2012.

    blago onome tko rano poludi, cijeli život u veselju mu prođe. za stvaranje ovakovih likova smo krivi su razni novinarčići i mi, a ne ona.

  • huni00 25.03.2012.

    ja se ne ćudim njoj ne go 24 sata da imaju imalo osičaja prema njoj njezine bisere nebi objavili ovako je samo pokopavaju hehehe blago glupim ljudima jer su sretni u svojoj gluposti

  • StellaLily 24.03.2012.

    Jadna Avica, nema više SAMOPOUZDANJA u druge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare