To je to što me zanima!

Ava: Nije Marijana dro..., ona je super i potpuno je podržavam

Nakon što je srpski Kurir objavio da je Ava Marijanu nazvala droljom koja bi trebala snimati porniće, Ava kaže da su to izmišljotine, da je žele posvađati s Marijanom
Vidi originalni članak

Ako se neko ponaša kao drolja pred kamerama, a pritom ima muža i malu kćer kod kuće, koji sve to gledaju, kako se takva osoba može nazvati?! Ona je sramota za Hrvatsku, i mene je stid što dijelim zrak s takvom osobom. Trebala bi snimati porniće! Svima nam je dokazala da je dobra kao pornoglumica, izjava je Ave Karabatić (24) o Marijani Čvrljak (28) na srpskom Kuriru.

Ava je revoltirana što su objavili takvu priču, kaže da za Kurir nije uopće dala izjavu te da je sve što su napisali izmišljotina. 

- Meni je Marijana super i u potpunosti podržavam njenu ljubav s Nemešom. Ovo su objavili samo kako bi nas posvađali - kaže Ava. 

Starleta je, piše Kurir, od prijatelja čula da ju je bivša sudionica 'Big Brothera' tračala i to ju je navodno jako razljutilo. Zbog toga je, dodaju, rekla da je ne zanima što 'škart' poput Marijane misli o njoj.

Idi na 24sata

Komentari 197

  • nitach 17.07.2012.

    Joj muškarci, svi bi jebali ali bi oženili djevicu :D Ili one čedne žene koje kakti nikada ne bi dale a imaju na svakom prstu po barem dvoje njih :D Hahahhaha, joj, obožavam ove moralne komentare i samo ne znam na koji način ijedna od njih sramote vas? ...A Ava i Marijana, nemam teksta više na tu temu.

  • fridan 16.07.2012.

    U nedoumici sam koju titulu joj dati, kokoš ili tuka?

  • opera 16.07.2012.

    Ne znam koja mi je odvratnija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare