To je to što me zanima!

Ava: Ma nisam ljubomorna na Staniju, niža je 10 cm od mene

Stanija Dobrojević i Ava Karabatić po završetku snimanja reality showa, nastavile su svoje prepirke koje su započele u Kostariki. Karabatić tvrdi da je Stanija dvolična
Vidi originalni članak

Prvi tjedan u Survivoru obilježile su Stanija Dobrojević i Ava Karabatić (23) međusobnim prozivkama i kupanjem u toplesu. Starlete su i po povratku s Kostarike nastavile svoju svađu, piše srpski Press. 

- Stanija ima plitak mozak, nemoralna je, lijena i iskompleksirana zbog visine. Upravo zbog tih svojih kompleksa me i napada. Ne može mi osoba koja nije završila školu govoriti da nemam mozak. Ja imam diplomu više farmaceutske škole, upisala sam dva fakulteta, a upisat ću i studij glume. Ona je dvolična - izjavila je Ava za Staniju te dodala kako je starleta potpuno drugačija kad se kamere ugase. 

- Ne volim kad žene ovise o muškarcima. Nisam ljubomorna na nju, ne mogu osjećati ljubomoru prema ženi koja je niža od mene 10 centimetara - rekla je Ava.

Stanija joj nije ostala dužna.

- Bila sam prisiljena da jedno vrijeme provedem s takvom osobom. Nisam dobila takav osjećaj u Kostariki ali tek sad na televiziji vidim koliko me ogovarala. Napada me kao hijena i to samo zbog klasične ženske ljubomore - zaključila je Stanija. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • cazin_bihac 24.03.2012.

    po ovome bi na Raziju Omanovic sigurno morala biti ljubomorna

  • FoxLine7 23.03.2012.

    Čitam i ne vjerujem...OMG!!! Avo, glupa kravo, od tebe mi je slabo!!! xD

  • rosie_1 23.03.2012.

    ava da te nema.. trebalo bi te izmisliti... svaki dan nova smiješna izjava.. svaka čast...položila si.. sjedi 5...

Komentiraj...
Vidi sve komentare