To je to što me zanima!

Ava: 'Muškarac je dao za jednu moju fotografiju 50.000 kuna'

Turčini su očarani mojim fotografijama. Mnogi misle da moje fotografije aludiraju na intimne odnose, ali stvarnost je potpuno drukčija, kaže Ava koja golišave fotografije prodaje za 350 kuna, ali jednom je dobila i više...
Vidi originalni članak

Ava Karabatić (31) uvijek je bila bez dlake na jeziku i priznavala ono što drugi nikad ne bi. Na društvenim mrežama prije nekoliko mjeseci počela je objavljivati sve više golišavih fotografija, a to se nastavlja i danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ima nekoliko profila na društvenim mrežama, ali svakako je najaktivnija na Instagramu na kojem je prati 115.000 ljudi. Na mnogim fotografijama i snimkama koje objavljuje je gola, ali strateški pokriva škakljive dijelove tijela.

Za srpske medije je otkrila kako na jednoj stranici za odrasle objavljuje fotografije slične onima koje dijeli na društvenim mrežama, samo još provokativnije. Naplaćuje ih 350 kuna, što joj ne odgovara. Kaže da bi tražila više samo joj stranica ne odobrava.

- Točno je prodajem fotografije, ali mi je žao što mi stranica ne dozvoljava da stavim cijenu veću od 350 kuna. Inače bi ih prodavala za 3800 kuna, s obzirom da sam Playboyev model i osoba koja vodi računa o svom izgledu - rekla je Ava. 

Ipak, 'okrenula' je i više novaca na fotografijama. 

- Najskuplja koju sam prodala bila je moja umjetnička fotografija, koju je kupio Turčin za 50.000 kuna. Oni su očarani mojim fotografijama. Mnogi misle da moje fotografije aludiraju na intimne odnose, ali stvarnost je potpuno drukčija - kaže Ava.

Iako voli pozirati gola, kaže kako ne namjerava objavljivati gole snimke na stranice za odrasle. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 08.04.2020.

    poslala mu slika od "hodnika"

  • 08.04.2020.

    Pa ona nema za kruh, o cem vi baljezgate..

  • kirbi78 08.04.2020.

    Nabrekle sise od plastike, početnički rad ili rad u fušu

Komentiraj...
Vidi sve komentare