Obavijesti

Show

Komentari 46

Ava: 'Muškarac je dao za jednu moju fotografiju 50.000 kuna'

Ava: 'Muškarac je dao za jednu moju fotografiju 50.000 kuna'
10

Turčini su očarani mojim fotografijama. Mnogi misle da moje fotografije aludiraju na intimne odnose, ali stvarnost je potpuno drukčija, kaže Ava koja golišave fotografije prodaje za 350 kuna, ali jednom je dobila i više...

VIDEO

Ava Karabatić (31) uvijek je bila bez dlake na jeziku i priznavala ono što drugi nikad ne bi. Na društvenim mrežama prije nekoliko mjeseci počela je objavljivati sve više golišavih fotografija, a to se nastavlja i danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:01

Ima nekoliko profila na društvenim mrežama, ali svakako je najaktivnija na Instagramu na kojem je prati 115.000 ljudi. Na mnogim fotografijama i snimkama koje objavljuje je gola, ali strateški pokriva škakljive dijelove tijela.

Za srpske medije je otkrila kako na jednoj stranici za odrasle objavljuje fotografije slične onima koje dijeli na društvenim mrežama, samo još provokativnije. Naplaćuje ih 350 kuna, što joj ne odgovara. Kaže da bi tražila više samo joj stranica ne odobrava.

- Točno je prodajem fotografije, ali mi je žao što mi stranica ne dozvoljava da stavim cijenu veću od 350 kuna. Inače bi ih prodavala za 3800 kuna, s obzirom da sam Playboyev model i osoba koja vodi računa o svom izgledu - rekla je Ava. 

Ipak, 'okrenula' je i više novaca na fotografijama. 

- Najskuplja koju sam prodala bila je moja umjetnička fotografija, koju je kupio Turčin za 50.000 kuna. Oni su očarani mojim fotografijama. Mnogi misle da moje fotografije aludiraju na intimne odnose, ali stvarnost je potpuno drukčija - kaže Ava.

Iako voli pozirati gola, kaže kako ne namjerava objavljivati gole snimke na stranice za odrasle. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin